Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daragrim

radio Maryja , ciekawe doprawdy

Polecane posty

Gość daragrim

Wczoraj sobie na chwile przełączyłem na RM i posluchalem chwileczke z ciekawosci. No i kilka rasy pochichotalem gdy sluchacze cos zaczęli wtrącać czasami coś o ukladach i rozkradanej polsce. No ale zonk najwiekszy mialem gdy jeden wspomnial ze "trzeba poprosić pana Ziobrę i pana premiera by zakęli się sprawą utworzenia stacji telewizyjnej TVN przez służby specjalne TVN." Ech co za debile...

Gość Podpisuję się
Albo zaraz ktoś cię przeklnie, albo moderator wyrzuci. Poruszyłas niebezpieczny temat :)

Gość daragrim
poruszyles.... jestem facetem aha ktos tam wczoraj w tym radiu jeszcze powiedzial ze stan wojenny nadal trwa i ze sie nie skończyl

Gość ks.Rydzyk Tadeusz
TVN przejmiemy i RMF FM też.:classic_cool:

Gość michnikowszczynikiewiczeeee
Stan wojenny to pewnie sie juz skonczyl , ale : Rafal A Ziemkiewicz "Michnikowszczyzna" "Zapis choroby" . Prawość nie jest w życiu narodów luksusem; jest warunkiem ich trwania i rozwoju. Nie ja jeden wierzyłem, że po upadku komunizmu tej prawości będzie w Polsce przybywać. Stało się inaczej. Zbudowano Polskę, która, mimo formalnej zmiany ustroju, nigdy nie odcięła się od bandyckich zasad rządzących gnijącym socjalizmem. Zbrodniarze, kanalie i karierowicze z komunistycznych sitw i mafii pozostali „właścicielami" III RP, tak jak byli „właścicielami" peerelu. Draństwo nie przestało popłacać, a uczciwość nie przestała być frajerstwem. Szanujący się publicysta nie może się z tym godzić. A to znaczy, że nie może nie zmierzyć się z problemem winy i odpowiedzialności tych, którzy nam taką koślawą Polskę zafundowali. Tych, którzy chytrze zaplanowali i przeprowadzili ustrojową transformację w taki sposób, aby swoje przywileje komunistycznej bezpieki i nomenklatury zamienić na przywileje oligarchii pieniądza w państwie postkomunistycznym, formalnie demokratycznym i wolnorynkowym, w istocie - na poły feudalnym. I tych, którzy występując z mandatem społecznego poparcia, jako rzecznicy Polski pokrzywdzonych, podeptanych przez czerwoną dyktaturę - ową nieuczciwą przemianę „przyklepali". Bo albo okazali się za głupi na równorzędnych dla Jaruzelskiego i Kiszczaka partnerów w grze, którą tamci z nimi podjęli, albo po prostu zdradzili, uwiedzeni możliwością dołączenia do kasty uprzywilejowanej.

Gość Podpisuję się
Daragrim Jesteś facetem? Super:)) Tak czy inaczej temat niebezpieczny. Ale co tam- świat do odważnych należy, tylko, że mnie za krytyke Rydzyka wywalili z forum. :))

Gość bo rydzykowe wtyki
są wszędzie!

Gość Podpisuję się
Dla Rydzyka, póki nie zawładnie wszystkim co chce, stan wojenny sie nie skończy. Bo on ciągle walczy. O mamonę w szczególności. I będzie walczył dopóki mu na to pozwolą.

Gość zbiera na nowe auto

Gość Podpisuję się
michniko............ Ten fragment, ktory tu wkleileś (aś) jest przygnębiający, bo to jest cholerna prawda. :((

Gość michnikowszczynikiewiczeeee
W porownaniu Rydzyk wcale nie wyglada tak brzydko .