Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gramatik

Szczoteczka elektryczna do zębów...

Polecane posty

Chciałabym wreszcie wymienić zwykłą na elektryczną, ale nie mam kasy na takie modele po 200-300zł. Zastanawiam się nad tą Vivality. Zastanowiło mnie to, że ona ma jakieś 3800 brotów, podczas gdy takie droższe mają np. 2-3 razy więcej. czy to znaczy że ta jest kiepska, czy i tak jest to dobry (wystarczający) poziom? Doradźcie proszę :)

hmm.. chyba zapomniałam wpisać w tytule tematu \"sex\" itp :o To dzięki za pomoc..

Gość ja tez pytam
a ja sie zastanawiam dlaczego przy tego rodzaju szczoteczkach nie mozna uzywac past z sobą i nadtlenkiem wodoru wie ktos?

Gość ja tez pytam
sodą mialo być :P

Gość ............/.................
Ja mam taka i naprawdę polecam. Jeśli Cię nie stać na droższą to trudno. Szczoteczki elektryczne wspaniale czyszczą zęby i różnice widać gołym okiem:)

Gość ............/.................
im więcej obrotów tym lepiej szczoteczka czyści zęby:)

Gość nadia S
ja mam szczoteczke Vivality i zdecydowanie ja polecam!!! ja nie wiem co to moze byc za zbytnia roznica miedzy tymi tanszymi a drozszymi! przeciez wazne jest to jak sie myje, jak samemu sie dba o kazde miejsce ile czasu poswiecamy na mycie zebow itp! dla mnie ta szczoteczka jest na 5 !! :)

Gość lilaaaa
a ja wogóle nie lubię szczoteczek elektrycznych ,nie ma to jak porządnie samemu wyszorować zęby. Wiem że może dokładniej czyszczą , ale ja mam wrażenie po umyciu taką,że zeby sa niedomyte

Mam elektryczną, z tych tańszych, oral b i chociaż w przyszłości zamierzam wymienić ją na lepszą, to nie wrócę już do normalnych szczotek. Różnica w myciu jest jak dla mnie duża, elektryczna szczoteczka po prostu czyści lepiej i dokładniej. Jak mi baterie padły to poczułam się jak bez ręki - i chodu po nowe :)

dlatego trzeba kupować szczoteczki na prąd (akumulator) a nie na baterie, bo wywalicie majątek na baterie jak dla mnie, Oral B to dobra szczoteczka, mam ją od 6 lat i dobrze mi służy końcówki są drogie, ale cóż.... dobra szczoreczka też kosztuje ok. 10 zł

poza tym rano, kiedy człowiek nie ma siły ruszyć palcem u nogi, to zęby same się czyszczą, jakbym miala machać łapą o 5.30, to chyba bym w ogóle zębów nie myła ...

Nie miałam nic do gadania, dostałam swoją w prezencie :) Zresztą ten kij ma dwa końce, taka na baterie posłuży wszędzie, a nie tylko w sąsiedztwie gniazdka. Zresztą ja miałabym schizy, że mnie zaraz prąd kopnie.

Gość szarawa kocica
uzywalam przez dlugi czas szczoteczek elektrycznych, fakt, czyszcza zeby bardzo dokladnie, zawsze mialam wrazenie, ze sa duzo gladsze niz po umyciu zwykla szczoteczka. niestety ma teraz koszmarne problemy ze szkliwem, ktore po prostu sie sciera przy samych dzisalach, wiec odstawilam elektryczna, uzywam tylko zwyklej miekkiej szczoteczki :O

Gość baterie
kobiety. Ładowarka za 20 zł plus dwa akumulatorki po 3,50 i mamy problem baterii z głowy. raz na 2 tygodnie trzeba naładować i już, jak droższe akumulatorki to jeszcze rzadziej. plus jest taki że akumulatorki można kiedyś wymienić a wbudowanego aku. raczej nie no i nie trzeba trzymać ładowarki non stop w sieci. CO DO ILOści obrotów. 2, 5 czy 10 tys to już nie ma takiego znaczenia, bo w porównaniu do ilości ruchów jakie jesteśmy w stanie wykonać szczotką tradycyjną to i tak jest bez porównania więcej.

Gość balbinax
szarawa kocica: może za długo szorowałaś tymi szczotkami elektrycznymi. W instrukcji do szczotki każą myć nie dłużej niz 2 minuty.

Gość adamenko
Szczoteczka elektryczna jak najbardziej, ale przy odpowiedniej paście - w żelu,. w koncentracie. Bo taka rzeczywiście ma sens, efekty będą dużo lepsze. Klasyczna szczoteczka tego na pewno nie da.

Gość gość
Ja używam szczoteczki Panasonic DentaCare Sonondent. Jak dla mnie rewelacja. Bardzo dokładnie czyści. Zdecydowanie duża różnica na korzyść elektrycznej, czuję się znacznie bardziej świeżo.

Gość gość
Szczoteczka soniczna to znakomity pomysł. Wcześniej używałam zwykłej i uważam, że to naprawdę mało wygodne rozwiązanie. soniczna czyści o wiele dokładniej no i komfort używania jest znacznie wyższy. Ja mam Panasonic, sprawdza się super.

Gość ewelinoska1
Tutaj https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Oxygen-Biala-szczoteczka-soniczna-O-Sonic/2505 jest propozycja dla tych, którzy chcą kompleksowo zadbać o swój uśmiech. Moje zdanie jest takie, że tylko dobra szczoteczka soniczna potrafi dokładnie wyczyścić zęby. Ten model ma też program Whitening . Pozwala bowiem przywrócić naturalną biel zębów.