Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juupiik

ból pleców w okolicy krzyża

Polecane posty

Gość juupiik

Od paru dni bolą mnie plecy w okolicy krzyża. Szczególnie rano i wieczorem. Nie jest to straszliwy ból, ale wystarczająco dokuczliwy. Zrobiłam badanie moczu, aby wykluczyć choroby nerek. Staram się ubierać ciepło, wygrzewam sobie plecy i smaruję żelem Fastum. I nic nie pomaga. Dalej boli. Znacie jakieś sposoby na bolący krzyż ?

Miałam dokładnie to samo tydzień temu - pierwsze na co postawiłam to były nerki. Po paru dniach poszłam do lekarza. Ból faktycznie nie jakiś straszny, ale męczoący i nasilał się głównie wieczorem. Najpierw bolało mnie po jednej stronie potem zaczęło po obydwu. Lekarka powiedziała, że to korzonki - lekkie zapalenie. Dodam, że nie przeziębiłam się nigdzie. ani mnie nie przewiało. Przepisała mi dwa leki : DicloDuo i Mydoclan Forte - przeszło po 3 dniach. W ostatni weekend znów mnie trochę pobolewało - i znów przeszło po lekach. Lekarka powiedziała, że to jak najbardzie może być od długiego siedzenia w pracy przed komputerem. Poleciła dodatkowo smarowanie właśnie fastum i ogrzewanie termoforem. Pozdrawiam:)

Gość juupiik
Dziękuję za odpowiedź. Idę zatem do lekarza po receptę na leki :)