Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAPRYŚNA

Chou Chou- lalka, która lepsza?

Polecane posty

Mamusie dziewczynek mam do Was pytanie. Chciałabym kupić mojej córci lalkę chou chou ale nie wiem , na którą wersję się zdecydować- lalkę wydającą odgłosy niemowlęce- cmokanie, ziewanie, wzdychanie itp, czy lalkę gadułkę- mówiącą np. podczas ubierania.Która jest lepsza, słodsza i bardziej \"prawdziwa\"? Córka ma 7 lat i uwielbia być mamusią dla swych lalek. Mam nadzieję, że ktoś odpowie, bo ta zabawka to spory wydatek, więc chciałabym, aby prezent był trafiony.Pozdrawiam.

Gość Niezapominajka Błotna
Ja kupiłam swojej tą co jest z kompletem z takim meleńkim misiem, kosztuje 199zł, ale nie wiem czy to nie pszesada tyle kasy. W każdym razie nic innego ciekawszego nie znalazłam, a tych sikających nie chciałam, bo trzeba jeszcze potem kupować pieluchy, kolejny wydatek. Akurat ta ma bardzo miły głos, mówi przytul mnie i coś tam jeszcze. Miła z wyglądu.

Dziewczyny! Kupiłam tę gadającą( 159zł) ale niestety będę musiała odmienić.Podpytałam moja córcię, która lepsza i ona z entuzjazmem zaczęła opowiadać o tej -niemowlaku, taką ma Twoje dziecko Aneczko.Niestety ta lalak jest droższa o okołło 40 zł. Z allegro już nie zdążę, przesyłak raczej doszłaby po świętach.Ach, to tylko ja tak potrafę, kupować, zamieniać, szkoda gadać. Ale czego nie robi się dla swojego jedynego sziecka.Pozadrawiam.