Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Princessa25

JAK mu to powiedziec? watek troche drastyczny

Polecane posty

Jak powiedziec facetowi ze: - jego bielizna jest dziurawa i nadszedl czas zeby ja zmienic - ze powinnien czesciej sie myc - ze powinien myc rece po wyjsciu z toalety -ze powiniem czesciej prac swoje ubrania -ze nie powinien dlubac w nosie Sa jeszcze inne obrzydliwe rzeczy ale nie chce was zniechecac to tego watku :) Blagam, pomozcie! Poza tym to jest wspanialy facet , ale przyznacie ze to nie jest zbyt sexy.

Gość czarne kowbojki
do faceta tylko prosto z mostu inaczej nie ma ci sie trudzic np. wychodiz z kibla a ty z uśmeichem: ' a raczki umyte?' a reszta to kuzwa nie mam pojecia

to zalezy, jak jestescie dlugo to sie chyba nie obrazi jak powiesz mu wprost,oczywiscie dobierz jakos slowa, no ale nie ma co wijac w bawelne bo nic to nie da! a jak sie poznaliscie to tez taki byl czy to po latach sie taki zrobil??

Gość czarne kowbojki
:D pomóżmy dziewczynie ja sama by chcialą wiedziec co robic jak facet zadko si emyje ale mysle ze czeste powtarzanei w zartach o myciu da mu do myslenia chyba0_o

Poznalam go 2 temu i teraz mieszkamy razem od 2 tygodni. Jestem troche przerazona tym zachowaniem. Jemu to nie przeszkadza i jak mu powiedzialam (delikatnie) o dlubaniu w nosie to udawal ze nie slyszy i zmienil temat

Gość uuuuaaaaaaaaaaaaa
skoro go w rodzinnym domu nie nauczono podstaw higieny nie nauczysz go tego. możesz jedynie te czynności wykonywać z nim.

No wlasnie... :( Poza tym jest naprawde super kochajacym facetem. Dzis wyciagnelam pranie i zobaczylam WIELKIE dziury w jego slipkach. A ma tylk kilka par. Raz mu juz wyrzucilam dzirawe skarpetki, niczego go to nioe nauczylo :( No i to nie jest ktos kogo nie stac na ubrania czy bielizne, zarabia bardzo dobrze

Gość ciekawska Ania
Zaproponuj mu zakupy,wypad do sklepu z bielizną daj mu po łapach jak będzie dubał w nosie idz może razem z nim pod prysznic to po lubi kąpiele

Gość trzeba wprost
Bo z facetami to trzeba wprost, co już tutaj padło. co do mycia...wyciągnij go razem po prysznic, nie odmówi :) Pranie ciuchów...hmmm ja mojemu mówię, dawaj to , robie pranie i on zdejmuje, co do dziurawych slipków to nie mam pajęcia...może kup mu 10 par jako dodatek do prezentu :)

wypieprz mu te gacie i kup w prezencie nowe powiedz przy tym, ze musialas to zrobic bo to niedopuszczalne co do rak to najlepsza rade juz dostalas jezeli chodzi o mycie sie - to podstawa, napuszczaj mu wode wieczorem do wanny i mow \"kotku masz gotowa kapiel\" jak nie da skutku to trzeba mowic prosto z mostu jezeli chodzi o pranie to sama wrzucaj mu do pralki przypominajac przy tym, ze musisz to robic sama a to on powinien o tym myslec.....

no jezeli chcesz sie wiazac z brudasem i smierdzielem ktory sie myje raz w tygodniu to powodzenia... ja mam w rodzinie takiego niestety - jest to wujek smierdzi od niego jak od bezdomnego, pare osob regularnie zwraca mu uwage i odnosi to skutek przez jakis czas , potem znowu totalna niedbalosc o higiene. widocznie nie ma nawyku dbania o siebie - przykre , ale go nie nauczysz. nie wyniosl tego z domu. piszesz ze jest wspanialy ,chociaz mi sie w glowie nie miesci jak o kims kto sie rzadko myje mozna tak powiedziec. nikt nie kaze mu pachniec hugo bossem ale moim zdaniem taki brak dbania o higiene dyskwalifikuje czlowieka jako partnera

Dzieki za rady ale troche mnie to przerasta, nigdy nie bylam z kims takim. Zanim sie wprowadzilam do niego, nie wiedzialam ze taki jest. Chloe---- nie napisalam ze on sie nie myje , tylko ze robi to za rzadko, bierze prysznic zawsze rano , a przeciez jak wraca wieczorem z pracy, tez powinien a tego nie robi. No i ta dziurawa bielizna :( Jakos nie specjalnie chce mi sie dbac o niego, bo czuje sie jakbym opiekowala sie dzieckiem , a facet ma juz 39 lat.

Gość czarne kowbojki
uuuuuuuu 0_o

Gość musisz niestety prosto z
mostu walić do faceta bo inaczej się nie da!!!!!!! musisz mu powiedzieć, że jest brudasem, flejtuchem i się nie myje często jak trzeba...nie dotrzemy do facetów półsłówkami-to upośledzony gatunek człowieka

Gość musisz niestety prosto z
oczywiście z tym upośledzonym gatunkiem żartowałam:P

Gość a czy jak
co do gaci to je zwyczajnie wyzuc a w to miejsce kup kilka nowych jak sie spyta o nie to powiedz ze chyba nie zamierzal juz w nich chodzic przecie zbyly dziurawe... co do mycia to jak bedziecie klasc sie spac to rzuc uwage w stylu..chyba sie troche spociles a przed obiadem rzuc haslo: a raczki umyte?

Gość Mój
się mył i dziur nie miał, ale ubrania "pozasłużbowe i pozaoficjalne" były powyciągane, bure. Niekiedy zdarzały mu się wpadki typu pociąganie nosem itp. Mężczyzna bardzo inteligentny, 40 lat, długo bez kobiety. Działa mówienie wprost, z uśmiechem, aluzji nie łapie, mimo tej niesamowitej inteligencji ;) Podałam chusteczkę, mówiąc, że jesienią trzeba nosić, bo katary łatwo nas dopadają. Chyba dwa dni później on mi pożyczał, bo zapomniałam własnych :D Zanim doszłam do kiosku, aby kupić, zapytałam, czy ma... i miał :) Zaczął kupować nowe ubrania. Na dżinsy skusił się przy okazji kupowania dla mnie ciuszków. Teraz planuje kolejne zakupy. Pięknie pachnie. Ostatnio uznał, że pora na... balsam do ciała :) Kiedyś mnie złościło to, że nie robił tego z własnej inicjatywy, też nie chciałam matkować i byłam przyzwyczajona do wymuskanych mężczyzn. On stwierdził, że zdziczał przez lata samotności. Chce się zmienić, kiedy o czymś powiem, zwraca na to uwagę, czasami nawet nie muszę nic mówić, sam wpada na to, co powinien robić. Cuda są możliwe ;) Myślę, że jeśli mu wyrzucisz skarpetki, to on tego nie zauważy. Zabierz go sklepu i kupcie nowe, połącz ten wypad z czymś co się będzie miło kojarzyło, może ognistymi pocałunkami po zakupach ;) Pomysł ze wspólnym prysznicem jest świetny. Powiedz o zarazkach, kiedy nie umyje rąk, racjonalny argument powinien zadziałać. Wszystko bez fochów, mimochodem, bez robienia z tego życiowej tragedii, ale dobitnie i wprost, z uśmiechem, a nawet żartobliwie (jeśli to mu będzie odpowiadało) i koniecznie z czułościami po "reprymendzie". No i trzeba chwalić za dokonania ;) Ach, jak po tej kąpieli pięknie pachniesz, jak się miło do Ciebie przytulić teraz ;) Kiedy mężczyzna pięknie pachnie, jest taki seksowny. A jakie wody toaletowe Ty lubisz? ;) Jeśli kocha, powinno działać :)

Gość no cóż...
ma taki nawyk i albo akceptujesz to albo nie. Chyba, że podejmiesz się...zadbania o niego.

Gość szkoda że z mężczyznami
jesteśmy zmuszone postępować jak z małymi dziećmi, tylko bez rozkazów bo się obrażą

Moj----- dzieki za wypowiedz, widze ze bylas w podobnej sytuacji :) Moj tez jest inteligentny, wyksztalcony, ale chyba tez zdziczal bo 3,5 roku nie mial dziewczyny. Problem w tym ze on chyba nie lubi ladnie pachniec i wygladac. Do pracy, gdzie wygald jest bardzo wazny, tez ma stare ubrania

Gość co za brudas
Jak powiedziec facetowi ze: - jego bielizna jest dziurawa i nadszedl czas zeby ja zmienic - ze powinnien czesciej sie myc - ze powinien myc rece po wyjsciu z toalety -ze powiniem czesciej prac swoje ubrania -ze nie powinien dlubac w nosie :classic_cool: weż sobie go wymień

Gość upppppppppppp
uuuup

Gość random_person
Powiedz to w ten sposob : - twoja bielizna jest dziurawa i nadszedl czas zeby ja zmienic - powinnienes czesciej sie myc - powinienes myc rece po wyjsciu z toalety -powinienes czesciej prac swoje ubrania -nie powinienes dlubac w nosie w mojej obecnosci

Gość wspołczuje chlopaka
brudasa jak ty z nim wytrzymałas do tej pory ?????????????????? straszny z niego prymityw!!!!!!!!!!!!!!!!