Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rachatłukum

małe pytanie do facetów

Polecane posty

tak tu sobie czytam i czytam i większość z was pisze że woli kobiece kształty , ew. że woli kobiety z odrobiną ciałka to ja się pytam co to znaczy odrobina ciałka???? ile powinna a ile może dopuszczalnie ważyć dziewczyna która mogłaby sie wam spodobać przy wzroscie załóżmy 170 cm :)

Gość ofsfjei
60.. ale musi być jędrna

Gość men z pelplina
góra 50kg. najlepiej 47kg.

Gość prostee
To proste - nie dla Alle McBeal, tak dla Moniki Belluci

Gość eeeep
Nie mniej niz 70 zeby sie bylo na co popatrzec :)

Gość eeeep
Ja jestem facetem i lubie kobiece ksztalty. A jakie mialbym lubiec - meskie ? :)

Gość kot_na_mrozie
hmmm nie wiem jak z wagą ale tak żeby jej nic nie zwisało ( nie wylewały sie boczki i nie wisiał brzuch) jak nic nie zwisa to jest ok :)

no mnie się nic nie wylewa walduś bo dość dużo ćwicze ale ważę 65 kg przy wzroscie 170 i jak czytam o laseczkach co sie odchudzają jak ważą 55 kg to sie zaczynam zastanawiać czy wszystko ze mną ok ... :(

Gość o matko....
przeciez jesli sie cos wylewa to juz jest spaslak jak cholera , nie mówiąc o zwisającym brzuchu od szczuplosci do zwisów tłuszczu daleka droga - więc nie mów waldus, ze lubisz szczupłe :P

Gość nieszcześliwa
jak nic sie nie wylewa i nie odstaje to jest normalna , coż żyjemy w kraju gdzie powinny odstawać ale kości :P

{ jak czytam o laseczkach co sie odchudzają jak ważą 55 kg to sie zaczynam zastanawiać czy wszystko ze mną ok ... } Ty się lepiej zsstanów czy z toba jest wszystko ok. :D🖐️

cały czas myślę o sobie .. dlatego się pytam , mimo że nie czuje sie zle ze swoją wagą ale tak czy siak dzieki myrevin .... zawsze to mogę się pocieszac ze kafeteryjna sława sie wypowiedziała na moim topiku nawet jeśli nic konstruktywnego nie powiedziała :P