Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifffa

Sianowate wlosy-co pomoze?

Polecane posty

Gość lifffa

Mam wlosy rozjasniane, suche i sianowate:( Uzywalam juz wielu praparatow, ale nic nie pomaga. Troche wilgoci i od razu szopa. Czy nafta kosm. pomogla wam??

też miałam z tym problem może sprubój szamonu joanny i odżywki jest super naprawde i niedroga

Gość sam se odpowiedziales
jaki to szampon??

sprobuj odżywek PLACENTA firmy Kallos. Dostępne są w sklepach fryzjerskich. Placenta jestnaprawde rewelacyjna i niedroga! Polecam każdemu, bo na moich farbowanych długich włosach na których trzy razy miałąm robioną trwałą zdziałały cuda. Teraz poł włosów już odrosło i nie mam zamiaru kłąść na nie nic oprócz dobrej fryzjerskiej farby raz na czas, pdocinam też regularnie (choć zapuszczam), ale gdyby niePlacenta to z włosów za łopatki zostałyby mi pokruozne kikuty do ramion.... pozdrawiam

Gość malibuuu18
Helle ma racje. kosmetyki firmy Kallos sa bardzo dobre. jezeli masz sianowate wlosy stosuj odzywke. mozesz tez nakladac jedwab, bedziesz miala mieciutkie i gladkie wlosy

Gość Bijou78
Polecam L'Oreal, Seria Hair Repair (tylko w salonach). Miałam maskę, doskonale odbudowała długie, suche włosy farbowane blondem. Pozdrawiam.

Gość liffa
dziekuje:) placenty uzywam tzn.odzywki, kupilam na allegro za 15 zl takie duze pudelko , chyba 500ml czy 800 ,pomaga ale malo...