Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc

krawienie ! znowu pomocy !!!!!!

Polecane posty

Gość proszę o pomoc

hej to ja juz kiedys pisałam ze mialam krwawienie bylam w piatek u tego lekarza dał mi tabletki hormonalne a teraz znowu mam krwawienie ! jakby okres a skonczyl mi sie tydzien temu !! ;( ?

mialam kiedys podobne problemy tabletki antykoncepcyjne pomogly mi wyregulowac miesiaczke ale plamienia mi sie zdarzaly szczegolnie po wspolzyciu..do tej pory nie wiem co jest i co bylo ich przyczyna bo usg nic zlego nie wykaywalo wiec wine zrzucilam na nadzerke, poza tym plamienia moga wystepowac przy owulacji i jest to rz4ec normalna...i moga byc to zmiany hormonalne. niekoniecznie tabl. ktore ci przypisal lekarz musza byc odpowiednie czaem trzeba wziasc kilka rodzai zeby dostosowac odpowiednie. moze masz za duzo jakiegos hormonu? lekarz powinien skierowac cie na badania hormonalne..tak czy owak nie martw sie bo stres wszystko psuje i tez moze prowadzic do takich zaburzen.

Gość proszę o pomoc
nie wspolczyze wiec to sie wyklucza krwawienie owulacyjne to nie jest bo po 1.podejrzewali u mnie brak owulacji po 2.przy owulacji az tak sie nie krwawi :O :( na badanie mnie nikt nie skierował narazie kazali jesc te tabletki ale nie wiem od kiedy je zaczać czy od tego krwawienia czy czekac na porzadny okres