kaki21 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Otóz biorę tabletki tak,ze w przerwie okres wypada mi na poniedziałek rano,co mi bardzo nie pasuje:/ cy zeby zaczynal, sie w niedziele rano,to moge sobie skrocic przerwe w braniu o jeden dzien,bez zadnych konsekwencji tej zmiany??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza_1988 0 Napisano Grudzień 18, 2006 według mnie powinnaś wziąć dwa opakowania bez przerwy, czyli zrezygnować z tego jednego krwawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Grudzień 18, 2006 nie no dwoch pod rząd na pewno nie będe brac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Dwa opakowania z rzedu? bez sensu. przeciez po drugim opakowaniu przerwa wypadnie w dokladnie te same dni tygodnia. Wydaje mi sie, ze nie wziecie ostatniej tabletki nie powinno miec zadnych zlych konsekwencji. oczywiscie jesli zachowasz 7 dniowa przerwe, czyli rozpoczniesz nastepne opakowanie o jeden dzien wczesniej niz zwykle. i wszystko powinno sie ladnie poprzesuwac. ale to tylko moja opinia, a ginekologiem nie jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliniaa 0 Napisano Grudzień 18, 2006 mozesz raz skrocic przerwe, tylko jej nie wydluzaj... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiza_1988 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Źle przeczytałam pytanie, myślałam, że chodzi o termin tylko tej jednej miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada 1 9 8 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Tak jak aliniaa napisala, mozesz skrocic przerwe, kiedys tez mialam podobny problem i ginekolog powiedzial, ze to nie bedzie mialo zadnych konsekwencji oprocz wlasnie przesuniecia okresu. Ale przedluzac przerwy nie powinno sie. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Grudzień 18, 2006 dzieki za rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BLADA JANINA 0 Napisano Grudzień 19, 2006 MOŻESZ SPOKOJNIE SKRÓCIĆ DNI PRZERWY. KIEDYŚ CHCIAŁAM PRZESUNĄĆ DZIEŃ MIESIĄCZKI Z CZWARTKU NA PONIEDZIAŁEK. ZROBIŁAM SOBIE DWA RAZY Z RZĘDU PRZERWĘ 5 A NIE 7 DNIOWĄ. PRZY TRZECIEJ MIESIĄCZCE OKRES WYPADŁ W PONIEDZIAŁEK :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach