Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___nadia___

jak uzyskać biały siwy blond ? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość ___nadia___

czesc dziewczyny, wiem, ze tematów na temat farbowania włosów na kolor blond było już wiele, ale nigdzie nie znalazłam nic o bardzo jasnym tzw. siwym blondzie. bardzo chciałabym mieć czupryne w tym kolorze, ale nigdy nie farbowałam włosów i kompletnie nie wiem jaka farbe mam kupic, zeby wloski byly biale. dodam jeszcze, ze mam na glowie popielaty blond, ktory rozjasnialam troszke sprayem so blonde, wiec obecnie jest to miodowy blond..:) dziekuje Wam z gory za pomoc i pozdrawiam nadia

Gość vggggg
To nie będzie czupryna, tylko włosy lalki barbie.

Gość ___nadia___
nie beda to wlosy lalki barbie, bo nie chce by moje wlosy byly tlenione, tylko siwe (biale - jak kto woli). chciałabym sie jeszcze zapytac Was o jedna rzecz. kupilam sobie rozjasniacz do blond wlosow palette 320. w instrukcji jest napisane, ze jesli mam wlosy dluzsze niz do policzka, to powinnam kupic drugie opakowanie. mam wlosy do lopatek. kupowac drugie opakowanie, czy naciagaja?

Gość malibuuu18
prosze cie nie niszcz sobie wlosow rozjasniaczem! kup sobie lepiej szampon ( ja mam firmy Kallos: silver reflex) oczywiscie idz najpier do fryzjera zeby ci polecila jakis dobry szampon ktory likwiduje zoltawy kolor i nadaje odcien srebra no czyli siwy. on pielegnuje wlosy a nie niszczy ich jak rozjasniacz. sprawia ze wlosow jest wiecej i sa mieciutkie w dotyku. bardzo go polecam. kosztuje ok 23 zl

Gość ___nadia___
dzięki Malibuu za rade :) tez mialam watpliwosci co do tego czy rozjasniacz to dobry pomysł.. nie uzyje go. a ten szampon co polecasz, to rozumiem, ze jest do pielegnacji włosów, ktore juz sa siwe, po to by nie żólkły, tak? we czwartek ide do fryzjerki to sie zapytam o jakis szampon, zeby zdjąc zólty kolor z moich włosów, ale obawiam sie,ze koloryzacje wlosow na siwy blond mozna zrobic tylko u fryzjera. szkoda, bo to miesiesczny wydatek ponad 100zł. nie ma innego wyjscia? pozdrawiam nadia

Gość malibuuu18
ten szampon jest na siwe wlosy ale jesli masz zoltawe a chcesz miec takie jasne ni to biale ni to siwe to tez sie nadaje. ja robilam pasemka rozjasniaczem ale fryzjerka nie chciala mi zniszczyc wlosow i powiedziala ze wyjda troche zolte ale mam stosowac ten szampon. on schodzi gdzies tak po 3-4 myciach. mysle to lepsze, niz rozjasnienie rozjasniaczem

Gość ___nadia___
napewno. dzieki wielkie Malibuu. a ten szampon o ktorym mowisz mozna kupic bez problemu, w wiekszosci drogerii?

Gość malibuuu18
nie wiem czy jest w drogerii. ja go kupilam u fryzjera. pewnie w sklepach fryzjerskich jest. mozesz pogadac z fryzjerka zeby ci taki zamowila

Gość nie no co ty
nie powiększaj rzeszy spermowłosych kobiet!! Zastanów się czy chcesz być tlenioną blondyną!!

Gość ___nadia___
dzieki Malibuu, za pytam sie do Darianki: a ile mniej wiecej kosztuje ten docolorant l'oreala? to jest zwykly szampon usuwajacy zolty kolor, czy cos wiecej? a spermowlosa nie chce byc :) chodzi mi tylko o taki jasny, srebrzysty blond. naturalnie mam popielaty blond, wiec nie jest to duza roznica, no ale jak juz mowilam ostatnio mi zrudzialy :/

kosztuje mniej więcej 45 złotych, to krem dekoloryzujący, moja mama używa od lat i jest bardzo zadowolona, jeśli masz jeszcze jakieś pyt. moje gg - 1056149