Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gmina Janów Lubelski zaprasza

gmina Janów Lubelski zaprasza

Polecane posty

Wlasnie, wlasnie sa takie?;0 U mnie tyz piknie;) i sie nie chwal;e:P A tez mam sentyment do swojej okolicy dlatego tu zajrzalam;)

Gość Setka czy wybierasz
się do leśniczówki ?

A ja uwazam, ze takie male miejscowosci powinny byc reklamowane, zwlaszcza, jesli mozna tam odpoczac w wakacje. Bo te wielkie, nudne juz miejscowosci nadmorskie czy w gorach sa juz nudne...

Gość Pozdrawiam Janów Lubelski
Jezdzilam tam z rodzicami jak bylam mala chyba przez 6 lat z rzedu... bajka miejscowosc wypoczynkowa.. [piekne jeziorka.. lasy..jagody, grzyby.. skarpy piaskowe.. domki kempingowe.. tam zdobylam brazowa odznake jezdziecka, gdyz jest tam tez stadnina koni.. (nie wiem czy dalej dziala.. :/) Mam straszny senstyment do tej miejscowosci.. chcialabym sie tam jeszcze kiedys wybrac w przyszlosci.. z wlasna rodzina... :)

Gość a ja wolę co innego
:D:D:D niz takie dziury zabite dechami. Warszawka-to jest miejsce na odpoczynek!!!!

raz byłam w janowie kiedy pisałam prace dyplomowa moja ciocia była nauczycielką z .polskiego pmagała mi może znacie marię bardzo ładną kobietę i jjej siostra miała 4 synów ojcem był sędzia sporo lat minęło chyba 25 pamiętam że w janowie wychowzli znalezioną sarenkę to malenstwo było kakmione butelką jak niemowlę .Piękne mam wspomnienia to piękna miejscowośc

Gość POwiat niżański wita
:).....janów kojarzy mi się z ośrodkiem wypoczynkowym.ahhhhh co to były za czasy:)))

raz byłam w janowie kiedy pisałam prace dyplomowa moja ciocia była nauczycielką z .polskiego pmagała mi może znacie marię bardzo ładną kobietę i jjej siostra miała 4 synów ojcem był sędzia sporo lat minęło chyba 25 pamiętam że w janowie wychowzli znalezioną sarenkę to malenstwo było kakmione butelką jak niemowlę .Piękne mam wspomnienia to piękna miejscowośc

Gość zaj....a miejscowosc