gmina Janów Lubelski zaprasza 0 Napisano Grudzień 18, 2006 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Wszystko za free oferujecie:D Daj jakies foty porowna ze swoja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gmina Janów Lubelski zaprasza 0 Napisano Grudzień 18, 2006 http://www.janowlubelski.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gmina Janów Lubelski zaprasza 0 Napisano Grudzień 18, 2006 http://www.janowlubelski.friko.pl/galeria.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Czy urzad gminy placi Ci za ta reklame?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gmina Janów Lubelski zaprasza 0 Napisano Grudzień 18, 2006 nie placi, mam sentyment do tego miasta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierwszy-lepszy 0 Napisano Grudzień 18, 2006 tylko na lato fajny wypoczynek oferujecie , natomiast , czy są propozycje domków drewnianych z kominkiem w czasie zimy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gmina Janów Lubelski zaprasza 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Z tego co wiem, to jest jeden taki domek mysliwski, ale on to jest juz kilka m-cy wczesniej zarezerwowany, ale nie znam szczegolow. Rzeczywiscie, przydaloby sie wiecej ofert na zime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Wlasnie, wlasnie sa takie?;0 U mnie tyz piknie;) i sie nie chwal;e:P A tez mam sentyment do swojej okolicy dlatego tu zajrzalam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Parma 0 Napisano Grudzień 18, 2006 no prosze, moje miasto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Setka czy wybierasz Napisano Grudzień 18, 2006 się do leśniczówki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 U siebie lesniczowke mam niedaleko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 18, 2006 A ja uwazam, ze takie male miejscowosci powinny byc reklamowane, zwlaszcza, jesli mozna tam odpoczac w wakacje. Bo te wielkie, nudne juz miejscowosci nadmorskie czy w gorach sa juz nudne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 18, 2006 nudne to raz! a dwa , to to , ze sa przeludnbione w sezonie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pozdrawiam Janów Lubelski Napisano Grudzień 19, 2006 Jezdzilam tam z rodzicami jak bylam mala chyba przez 6 lat z rzedu... bajka miejscowosc wypoczynkowa.. [piekne jeziorka.. lasy..jagody, grzyby.. skarpy piaskowe.. domki kempingowe.. tam zdobylam brazowa odznake jezdziecka, gdyz jest tam tez stadnina koni.. (nie wiem czy dalej dziala.. :/) Mam straszny senstyment do tej miejscowosci.. chcialabym sie tam jeszcze kiedys wybrac w przyszlosci.. z wlasna rodzina... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja wolę co innego Napisano Grudzień 19, 2006 :D:D:D niz takie dziury zabite dechami. Warszawka-to jest miejsce na odpoczynek!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniutka* 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Pozdrawiam moje miasto:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekaj 0 Napisano Grudzień 21, 2006 raz byłam w janowie kiedy pisałam prace dyplomowa moja ciocia była nauczycielką z .polskiego pmagała mi może znacie marię bardzo ładną kobietę i jjej siostra miała 4 synów ojcem był sędzia sporo lat minęło chyba 25 pamiętam że w janowie wychowzli znalezioną sarenkę to malenstwo było kakmione butelką jak niemowlę .Piękne mam wspomnienia to piękna miejscowośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POwiat niżański wita Napisano Grudzień 21, 2006 :).....janów kojarzy mi się z ośrodkiem wypoczynkowym.ahhhhh co to były za czasy:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekaj 0 Napisano Grudzień 21, 2006 raz byłam w janowie kiedy pisałam prace dyplomowa moja ciocia była nauczycielką z .polskiego pmagała mi może znacie marię bardzo ładną kobietę i jjej siostra miała 4 synów ojcem był sędzia sporo lat minęło chyba 25 pamiętam że w janowie wychowzli znalezioną sarenkę to malenstwo było kakmione butelką jak niemowlę .Piękne mam wspomnienia to piękna miejscowośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaj....a miejscowosc Napisano Styczeń 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach