Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podszywasz w bibliotece

Jak zapoznac dziewczyne w bibliotece lub czytelni?

Polecane posty

Biblioteka lub czytelnie to chyba najtrudniejsze mijsca do poznnia dziewczyn ale tam nie chodza lampucery tylko bardziej wartosciowe dziewczyny wiec gra jest chyba warta swieczki. Jesli ktos z samcow wie jak to sie robi to prosze o pomoc. A do samic pytanie - jak byscie chcialy aby samiec, ktory Wam sie podoba zrobil cos w celu poznania Was w bibliotece.

pytanie jak najbardziej poważne. Ja już wypróbowałem taką metodę, że w bibliotece wypadam z opuszczonymi spodniami zza regału jak widzę zgrabną samiczkę :classic_cool: niestety, na razie na 6 prób 4 uciekły, a od dwóch dostałem strzał w ryj :O dlatego pytam o inne sposoby :P

Gość wiosna drzewo ławka jakis park
no tez nie wiem...ja kupuje ksiazki na allegro, ob u nas w bibliotece nic nie ma.

Gość WSDD
Ja zapoznalem w ten sposob ze zmieniono oprogramowanie do komputerow i jedna sama mnie poprosila zebym jej pomogl , potem zapytala sie co bede pozyczal , odpowiedzialem grzecznie ze "Mowy Cycerona " bo w tym czasie przeczytalem wlasnie "Rzymska krew" gdzie byl chwalony jako wybitny orator wiec chcialem zobaczyc na czym ta wybitnosc jego polegala , po przejrzeniu tego doszedlem jednak do wniosku ze musial miec albo duza charyzme albo duzego penisa bo nic nie dostrzeglem co by mnie zachwycilo . Dlatego stosuje cwiczenia na powiekszenie penisa ale to juz nie na temat .... dziewczyna nawet niestety nie wiedziala kto to jest wiec dyskusja w tym kierunku nie poleciala , ona przyszla po jakiegos Harlequina :O , staraj sie po prostu pomoc , mozesz tez zapytac o jakas interesujaca ksiazke , jedna polecila mi Sage o Ludziach Lodu i tam nawet czarownice lecialy na demonie penisy , duzy penis w podrywaniu to podsawa . Ciekawe czy w bibliotece bedzie jakas ksiazka o powiekszeniu penisa .

Gość najpierw dyskretnie sprawdz
czy sie tej "samicy" podobasz :P

ba ale jak? jedną jak spytałem "podobam ci się suczko?" to uciekła z krzykiem :O

Gość WSDD
Podobno trzeba sprawdzic czy ma mokro w majtkach na Twoj widok , powinny jej tez sterczec sutki , ma miec rozszerzone zrenice i szybszy oddech .

Gość wiosna drzewo ławka jakiś park
mnie kiedyś ktoś zarzucił, że tak jak każdy niby katolik nie znam podstaw i fundamentów swojej wiary, wiec kupiłam sobie dzieło św. Augustyna "PROBLEMY HEPTATEUCHU ". No i jak sie nudzilam na jakimś wykladzie na poczatku semestru i czytalam te knige -przysiadł sie jakis kolo i jak zobaczyl co czytam, to patrzyl na mnie jak na wiedzme :P