Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z miasta grzechu

jak czesto czujecie ruszajacego sie malucha?

Polecane posty

Gość ania z miasta grzechu

"malucha" znaczy dzidzie- bez skojarzen;):P w kazdym razie ciekawi mnie jak czesto wyczuwacie ruchy dzidzi i w ktorym jestescie tygodniu:) ja jestem w 20 tc i czasem noralnie maluszek nie przestaje szalec.. ze 2 godziny sie wierci i gramoli... a czasem cisza przez dlugie godziny

Gość mamuska styczniowa
ja jestem już na początku 35 tc i moje maleństwo też wierci się czasem dośc długo, wręcz brzuch mi podskakuje, czuję wtedy jak się "przemieszcza". Na tym etapie co ty tez miałam takie długie rewelacje, a czasami długo było cicho. To znaczy maluszek się ruszal, ale ja nie czułam tego mocno, bo mam łożysko na przedniej ścianie macicy.

Witam!! Moja Dzidzia tez warjuje w brzuchu podobnie jestem na poczatku 35 tyg. wiec witam w klubie. Jak się czujesz? Ja nie bardzo moge spac w nocy i w ogóle brzuch mi sie caly czas napina Stawianie macicy. Ja coraz bardziej zaczynam sie denerwowac zblizajacym sie porodem. Mam miec cc (wskazania ortopedyczne) ale i tak sie obawiam ze zaczne wczesniej rodzic i nie zdaze do szpitala w momencie kiedy jeszce moza zrobic cc. A jak sie sprawy maja u Ciebie?

Gość mamuska styczniowa
ja niby śpię, ale do 4 rano ... potem wstaję do wc i do rana przewalam się tylko (o ile można to nazwać przewalaniem) z boku na bok. Oba mnie bolą, drętwieją i jednym słowem przyjemności spania nie ma. Też zaczynam się denerwować porodem ... chyba wszystkim, co z nim związane ... no i ogólnie zmianami.

Wstyd sie przyznac ale jeszce nie mam spakowanej torby do szpitala a jak to jest u Ciebie moze nie jestem sama :) Z jednej strony juz nie moge sie doczekac konca a z drugiej obawiam sie ze sobie nie poradze ...maz calymi dniami pracuje wraca kolo 20 wiec caly trud spoczywa na mnie... Ale nic to bedzie dobrze...moze Niunia bedzie spokojna... mam nadzieje :) Pozdrawiam