Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona lat 20

ryzyko?

Polecane posty

Gość ona lat 20

mam 20 lat mój chłopak 21, kochamy się od roku a jestesmy ze sobą od dwóch lat...ostatnio zaczelismy się zabawiać w troche niebezpieczny sposób.. otóż gdy jestem maksymalnie podniecona i wilgotna mój chłopak wkłada swojego penisa do cipki i tak rusza w niej dwa razy i następnie wychodzi z niej, daleko mu jeszcze do końca a potem robie mu lodzika i kończy w moich ustach.Mam pytanie do was.. czy jest jakieś ryzyko aby w taki sposób doszło do zapłodnienia,ostatnio robilismy to gdy byłam 1 dzien po okresie.Prosze o konkretne odpowiedzi.Z góry dzięki:)

Gość pisdeczka
jest

a skąd wiesz że mu daleko.Nie słyszałaś nigdy o tym , że chłopak może mieć wytrysk wcześniej. Moim zdaniem to jest niebezpieczne chyba że bierzesz tabletki. A to co wy robicie to moja droga stosunek przerywany

Gość kokodżambo
jest ale małe:D

Gość odswieżam
odwieżam

Gość sushianago
jeśli nic mu nie wypływa w ciagu tych dwóch ruchów to nie ma żadnego

Gość annanasek
podobnie jak u kobiet u mezczyzn taz wydzielaja sie plyny nie w takich ilosciach jak u kobiet ale ich dzialanie jest podobne- nawilzanie- lepszy poslizg ;-) podobno ten plyn moze zawierac plemniki!!! wiec sama odpowiedz sobie czy jest ryzyko. sprawa jest chyba jasna!!!

Gość sushianago
nie każdy facet ma płyn przed wytryskiem

Gość annanasek
spoko

moi znajomi w taki własnie \"glupi\" sposób zaliczyli wpadke! wieć wiesz..ryzyko jakieś istnieje!

Gość sushianago
twoj facet musi znać doskonale swoje reakcje, bo inaczej moze tio się źle skończyć. Powiem Ci szczerze,że ja bym nie ryzykowala z kimś mało doswiadczonym i młodym, mój facet sam mi się przyznał ma 30 lat,ze gdyby miał 20 to od momentu włozenia członka do cipki do wykonania 2 ruchów z podniecenia spusciłby się juz ze trzy razy

Gość ona lat 20
ehhhh:/

Gość rajmunda
To JEST ryzyko. ktos tam juz napisal o tym plynie. zawiera takie ustrojstwo plemniki! i u kazdego faceta jest roznie- niektorzy moga nim zaplodnic juz po chwili a niektorzy wcale. nie mozna myslec, ze tylko wytrysk prowadzi do zaplodnienia ... egh...

Gość ona lat 20
to był pierwszy dzień po okresie nawet bym powiedziała ze miałamjuż taki końcowy okres.. czyli dni niepłodne.Licze na to, że będzie OK i dostane nauczke na przyszłość...

Jakoś niemam przekonania do tego co mówicie o stosunku przerywanym. Zajść w ciążę naprawdę nie jest tak łatwo. Stosuję taki \"sposób\" od 3 lat, nawet podczas dni płodnych i jest ok - żadnej wpadki. Tabletki niszczą wątrobę, gumki pękają, wszystkie inne środki są za drogie. Niema lepszego sposobu:)

Gość ona lat 20
uff wreszcie jakieś pocieszenie:P