Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mosiorek

Mam czerwoną twarz - pomocy!!!

Polecane posty

Gość Mosiorek

Od dłuższego czasu mam "duży problem" - czerwona buzia - zaczeło się od policzków (momentami nawet miało to urko) potem doszła broda i nos. Teraz jest koszmar - rano wstaję z ropaloną piekącą buzią! byłam u dermatologa, alergologa - i nic! Pomocy...

Gość migrenna
moze to tradzik rozowaty? Ja mam od 2 lat rozowy nosek.Kiedys mialam tradzik normalny chodzilam do dermatologow i mi tak zepsuli buzie ze miesiac z domu nie wychodzilam.Potem przeszlo ,zostal rozowy nos wiec zostawilam.Lepsze to niz syfy na calej buzi albo cala rozowa twarz. Tez sie zastanawiam co z tym nosem i nie mam pojecia.

Gość odstaw wszystko
i uzywaj tylko nivei zwykłej w niebieskim pudełku. Moze pomoże, tez tak kiedyś miałam i to było nie wiem co do dziś. A nabrałam się swiństw i zatrzyków i nic.

Gość migrenna
A powiedz MI co ja mam zrobic. Myje buzie prostym mydelkiem dla dzieci. U Gornickiej wyczytalam ze trzeba Rutinoscorbin jest 3 razy dziennie po dwie tabletki , poniewaz to jest przez nie przyswajanie witaminy C przez organizm ale niestety w moim przypadku nic sie nie zmienilo.Nos to jest problem dopiero ;) Mam mieszana skore ,Nivea zapycha pory i nie nawilza jak powinno. Cale szczescie mnie zastrzyki ominely. Pozdr.

Gość serpent dream
smaruj olejem słonecznikowym

Gość MOSIOREK
Nie wytrzymałam i postanowiłam odwiedzić jeszcze jednego lekarz, poleciłam mi go teściowa! i dowiedziałam się ciekawej rzeczy - a mianowicie - czrwona twarz, nadmierna potliwość, kołatanie serca i uderzenia gorąca - co z tego wynika hormony szaleją! dostałam skierowanie na szczegółowe badania - dowiemy się po nowym roku!!