Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marietta24

dZIEWCZYNY CO MAM ROBIć?!!!?????

Polecane posty

dziękuje ja też tego Tobie życzę. Wszystko u mnie jest na dobrej drodze ale jak będzie to się jeszcze okaże. Jeśli Ci jest źle odejdź od niego podejdź do tego z dystansem ludzie przecież są ze sobą i się rozstają. Nie możńa napewno nic robić na siłe na przekór sobie

Gość Marietta24
Pluszaczek, odezwij się jak sie ułozy pozytywnie u Ciebie. A planujesz z nim wyjście na Sylwestra? Czy jeszcze nie jesteście na tym etapie?

Gość Marietta24
no rzeczywiscie nie da się tak sprawdzić. A co do Sylwestra to ja bym najchętniej nie szła nigdzie, zostałabym w domku tylko pewnie dopadłby mnie dół straszny:(( Myśle sobie, że gdyby on powiedział mi szczerze że ok rozstajemy sie po przyjacielsku, że zrozumiałby ta sytuacje to byłoby i jemu i mnie łatwiej przejśc przez to wszystko. Ale niestety on mnie kocha, amnie to boli że musi miec ta swiadomośc że ja nie czuje do niego tego samego....

Gość Marietta24
Pluszaczek, to bawcie superrr Fajnej zabawy Wam zyczę, wsumie już niedługo koniec roku. A przy okazji to Wesołych Świąt życzę Tobie i ogolnie wszystkim na moim Topicu. :)))

Ne chcę się wtrącać ale chłopak wydaje mi się troszkę dziwny bo skoro ma świadomość że Ty go nie kochasz to dlaczego chce byście byli razem, Ja nie potrafiłabym być z kimś kto mnie nie kocha nawet jak ja bym kochała to z chociażby z tego powodu usunęlabym się z jego życia żeby go nie ranić. Ale jak widać kolejny przykład na to że my myślimy inaczej

Dzieki :) Tobie również Wesołych Świąt i życzę Ci żebyś odnalazła szczęście byś się zakochała:)

Gość Marietta24
Pluszaczek, Kochana jesteś i dziekuje;) za te słowa Chyba za duzo mysle o nim a o sobie chyba zapomniałam

spoksik jak chcesz pogadać zawsze możesz mnie tu znaleźć i napisać:). No właśnie zacznij myśleć o sobie. Trzeba się cenić i znać swoją wartość. Każdy zasługuje na szczęście. A niestety wszystkich w życiu inie uszczęśliwisz zawsze będzie ktoś cierpiał ale nie musisz to być zawsze Ty prawda.

Gość Marietta24
a co jeśli on nie chce przyjąc do wiadomości że nie chce być z nim dłużej? i zachowuje sie tak jakby nic sie nie stało, że jest ok??