Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna babeczka...

avon - jakie kosmetyki polecacie?

Polecane posty

jak w temacie. proszę piszcie, bo ja jescze tej firmy dobrze nie znam, a chciałabym wypróbowac te kosmetyki.

Gość szczerze mowiac..
ja zadnych

Gość iiiiijer
jak dla mnie Avon to kicha! tych drogich serii nie próbowałam( Anew czy inne) ale z reszty nie byłam zadowolona. Co kupiłam tusz to okazywał się śmierdzący i kulki się robiły. Te tańsze kremy czy balsamy- też rzadna rewelacja. Za tą samą cenę w hipermarkecie można kupić jakościowo lepsze i można sobie wybrać

ja lubię antyperspiranty w kremie i te kosmetyki z serii spa,maska do ciała detoksykująca czy jakoś tak.i co tu jeszcze:)to wszystko raczej

Gość ankhaw
a ja lubie ich maseczki do twarzy :-) zwłaszcza pomarańczową :-)

Gość maaxmaraa
odżywka do końcówek ,ten mały olejek

Niezmiennie seria Senses. Chociaż najmniej lubię turkusowy Get Ready, to wielką sympatią darzę na przykład Fantastic Day albo nuty zapachowe Re-Charge. Poza tym niektóre naturals - ewentualnie balsam do ciała czereśnia i gałka muszkatałowa. Reszta to dla mnie kit, jeszcze kuleczki koloryzujące.

co jescze? proszę, piszcie. co z zapachem be...sensual? aha i czy ktoś próbowała jakieś spraye z avonu za ok.10 zł?

Gość Ja uwielbiam
serie Planet Spa,są naprawde super

Gość gosiek89
tak:) spraye do ciała tzw. "mgiełki" czy "body spraye" :) może nie za długo się utrzymują; aktualnie mam "Wanilia i mleczko sojowe" pachnie ślicznie :) u mnie cała rodzinka używa kosmetyków z AVONU, więc postanowiłam zostać konsultanką :) i jestem już dwa latka:) jak coś to służę pomocą :) z jakością to różnie... jak ze wszystkim :P często mówi się, że "AVON to kosmetyki dla nastolatek" ale to nie zawsze się sprawdza :) a wiadomo jakość często (chociaż nie zawsze) idzie w parze z ceną :) pozdrawiam:*

podobno mascara avonu jest dobra, ta \"full cośtam\" ;) to nieprawda? bo babcia powiedziała, że mi pod choinkę kupi ;) ;) ;)

Gość kamyczekmalutki
dobry jest tusz pełnia rzęs (trwały,nie skleja i ładnie pogrubia), oliwkowa seria Planet Spa, kremiki Ageless Results, a z zapachów lubię damskie Always i Crystal Aura a na mężczyźnie Surrender dla Niego i Midnight.

Jak dla mnie: serum na końcówki włosów i cała seria do stóp, ewentualnie jeszcze peeling do twarzy z brązowym cukrem- co prawda zadna rewelacja ale może być :)

dla mnie jest najlepsza seria do stóp!! mam po tym pięty jak niemowlę!! fajna jest tez seria szamponów (ten volume i nabłyszczający są cool) no i jeszcze te serum na końcówki:)aha i jeszcze krem do rąk z gliceryną (taniutki)