Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyui

doczepcie sie do niej zazdrosnice!

Polecane posty

Gość do kamikadze
a tak w ogólle to ja nie jestem zazdrosna o urode tej dziewczyny ze zdjecia.... jest mi tylko strasznie smutno, ze nie jestem choc w polowie tak atrakcyjna jak ona.....

Gość gabirrrr
JA SIE ZALOZE ZEJ ESTES ŁADNIEJSZA OD TEJ NA FOCIE A ILE MASZ LAT??piszesz jak malolata.. ta dziewczyna na focie jest antykobieca i aseksualna..to dziewczynka anie dziewczyna ..ja wole kobiece cialka i naprawde jako facet nei widze w niej nic łądnego bo jest pewno z gimnazjum a ja pedofilem nie jestem:)hah

Gość mam 26 lat
wcale nie jestem ładniejsza, raczej przeciętna a do tej na focie sie nie umywam

Gość mam 26 lat
po drugie wiem że facetów kręca kobiety o wygladzie dziecka

Gość drogie jak cholera
hahaha pierwsze słysze ze facetow kreca laski o wygladzie dziecka.. hahhahah o zesz w morde:):) cos takiego.. mi zawsze faceci mowili ze wolą kolezanki bo ja wygladam za lakowato za niewinnie na buzi a oni wolą seksowne kobiety które wiedzą czego chcą ..rozbawilas mnie bo naprawde znam samych faceto prawie (taka praca)i wiem jakie laski oni preferują .

Gość drogie jak cholera
hahaha pierwsze słysze ze facetow kreca laski o wygladzie dziecka.. hahhahah o zesz w morde:):) cos takiego.. mi zawsze faceci mowili ze wolą kolezanki bo ja wygladam za lakowato za niewinnie na buzi a oni wolą seksowne kobiety które wiedzą czego chcą ..rozbawilas mnie bo naprawde znam samych faceto prawie (taka praca)i wiem jakie laski oni preferują .

jeju....takiego głupiego topiku to jeszcze nie widziałam :/ ej sory....hehe albo autorką jest sama dziewucha ze zdjęcia,która z tego by wynikało ze nie ma zbytnio powodzenia bo reklamuje sie gdzie tylko możę, albo ktos komu sie bardzo nudzi.... poza tym znam o wieeeeeeeeeeeele ładniejszych dziewczyn, to jeszcze dziecko....17 lat . no prosze....

Gość mam 26 lat
mój facet, mąz mojej siostry, mój tata, ojciec mojego faceta i wiekszosc facetów wola takie jak ta ze zdjęcia.... pisze to co wiem i słysze naokolo

Gość drogie jak cholera
no to kochane zróbmy eksperyment: SPYTAJCIE SWYCH FACETÓW ,OJCÓW I DZIADKOW CZY IM SIE PODOBA??I NAPISZCIE JAK POWIEDZIELI..ZRÓBMY TAK ..JA ZARAZ SPYTAM MOJEGO MEZA//A ON ZAWSZE MOWI SZCZEZRE JAKL MU SIE PODOBA JAKAS LASKA TO MI POWIE!

Gość mam 26 lat
ja juz spytałam....podoba mu sie...tak samo facetom w mojej pracy

Gość 1-3-3
jest bardzo ladna,naprawde!!!

Gość drogie jak cholera
NO CO TY ?PYTALAS NAWET FACETOW W PRACY??:)BEZ JAJ:) TA DZIEWCZYNA JUZ JEST SŁAWNA;) POKAZ IM WSZYSTKIE JEJ FOTY A NIE TO PIERWSZE JEDNO BO NA INNYCH WYGLADA PASKUDNIE WRĘCZ .. JA SPYTALAM MĘZA I JEGO REAKCJA TAKA :"A kto to ??!!sympatycznie wyglada ta dziewczynka ..pasowala by do Arka" A rek to nasz synek:)ma 14 lat:):)powaznie!

Gość drogie jak cholera
teraz spytalam czy mu sie podoba??:) a on na to tak: "kochanie nieżartuj podoba mi sie jesli juz pytasz angelina jolie ale nie gustuje w dziewczynkach"

Gość no raczej nie podoba mi sie
ale spytalam tak jak kazalas swojego męza:) powiedzial ze jak mu pokaże belucci to pwoie ze tak ale to dziecko nie ma szans!zgadzam sie znim..kazda dziewczynka jak jest mloda wyglada łądnie ..ale nie jest piękna ...a mój maz lubi piekne kobiety a nie ładne dziewczynki.

Dużo zależy od zdjęcia, na zdjęciu w diademie wygląda prześlicznie, ale już na zdjęciu nr. 2, wygląda całkiem przeciętnie. Moim zdaniem taki typ urody ma powodzenie u facetów, na brak adoratorów na pewno nie narzeka.

Gość AgaZ
hehhe ale problemy..no naprawde..ladna jest ale czy to taki zajmujacy temat zeby pisac o takich glupotach...aczkolwiek rowniez sadze ze autroka topiku jest ta dziewczyna ze zdjec bo ilez topikow mozna zakladac..powtorze za kolezanka piszaca na pierwszej str...a mianowicie WSTYD dziewczyno!!! w samouwiebienie popadlas;o

Gość nooo....
ładna....ale tylko na 1 zdjęciu. pieprzyki komiczne. moim zdaniem psują wszystko.ale co się komu podoba.

Gość DFDFDF
NIE ZAUWAZYLYSCIE JEDNEGO ..DLACZEGO ONA SIE TAK PODOBA?? POWNIEWAZ MA TAK MINIMALNY MAKIJAZ A RACZEJ PRAKTYCZNIE GO WCALE NIE MA!! CZYLI MOZNA BYC ŁADNYM BEZ MAKIJAZU..I NIE TRZEBA TAPETY DAWAC NA MORDE KILKUCENTYMETROWEJ

a w ogole po co ja tu wchodzilam.....ost.raz pisze....LUDZIE LEPIEJ ZAJRZYJCIE NA INNE TOPIKI I DAJCIE JUZ SPOKOJ TEMU DZIECKU, NIECH WPADNIE W SAMOUWIELBIENIE NAWET....juz mnie nie ma :)

Gość muskalaa
Tylko, żeby ładnie wyglądać bez makijażu, należy mieć ładną cerę, piękne duże oczy i duże, kszałtne usta- ona to wszystko ma. Ja muszę się pomalować, żeby się innym podobać.

Gość nie ma nic lepszego
znow topik o tej dziewczynuie... sama je zakładasz??

Gość tez uwazam ze jest sliczna
a mojemu narzeczonemu tez sie takie kobiety podobaja.nie tylko jemu. znam mnóstwo facetów którzy za takimi szaleja

Gość a ja znam ladniejsza
osobiscie, ale jest na tyle inteligentna, ze nie daje swoich zdjec na fotke :P

Gość dsdfsf
pierwsze zdjecie ok...ale na drugim wygaklda brzydko...jak dla mnie nie moj typ....moja dziewczyna jest 100000razy ladniejsza..a tez jest brunetka....gdybsycie ja zobaczyli dopiero oczy by wam wyszly....:)ale nie zaklada sobie glupich kont na fotakch zeby sie dowartosciowac:)

Gość sjfklajfhuilshuigsfh
aha...czyli ja jestem niedowartosciowana, bo tez sobie ostatnio zalozylam konto? wracajac do tematu...dziewczyna ladna

Gość a ja znam ladniejsza
albo niedowartosciowana albo przeciwnie - pusta

Gość sjfklajfhuilshuigsfh
hehe..wiedzialam, ze wchodzac na kafeterie znowu dowiem sie o sobie czegos nowego :):) co jeszcze? moze jestem brzydkim kaszalotem, nie moge sobie znalezc faceta, nie uklada mi sie zycie zawodowe, skonczylam zawodoke a do tego moja jedyna rozrywka jest chodzenie po supermarketach i przymierzanie ciuchow, na ktore i tak mnie nie stac? hm :>