Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKARINNA

czy nie uważacie, że FACECI ŚMIERDZĄ, gdy

Polecane posty

Gość Zadowolona1982
Oj byłam z takim jednym, którego zapach tego intymnego miejsca śmierdział i czasami było go czuć nawet po samym wejściu do pokoju. Było to dla mnie tak wstrętne, że nie miałam ochoty ani na \"pieszczoty\" ani nawet na zwykłe przytulanie. Gdybym była z tym facetem do dziś pewnie ten zapach zraziłby mnie do seksu aż do końca życia!!! Obecnie mam innego partnera i bez porównania-ma piękny zapach całego ciałka, który chodzi za mną od wieczora do ranka :-)

Gość łylmaaa
nie ma jak serek biały z końskiej pały

Albo macie pecha,albo instynktownie takich brudasów wybieracie !!! Fakt ,że mój szwagier woli się perfumować niż umyć -ale jego dziewczyna widać tak lubi-no ale on jest debest,cool,trendy i jezzi ! :D No i chodzi w tych śmierdzacych adidaskach (COOL !!! ) :D A powinno wystarczyć trzykrotne mycie mydłem Bambino (nie perfumowanymi !!! ) ,no nie gdzieś nagle w środku dnia -bo tak to tylko na filmach ! :o Prysznic raczej nikogo nie zabije !!! :D

Gość KKARINNA
czyli pwnie trafiłam na takich co to smród wydzielają. Zrazili mnie naprawdę do wielu rzeczy. Mam nadzieję, że jest gdzies taki, który sprawi, że nie będę czuła obrzydzenia.

Gość KKARINNA
oni obaj mieli podobny zapach - może to taki jest zapach tylko ja po prostu tego nie przyswajam ?

Gość keksówka
współczuje ci dziewczyno tego smierdzącego doswiadczenia z mężczyznami zacznij spotykac sie z facetami innej kategorii ten co ma czyste i lsniace buty - napewno ma czystego fiuta

Gość keksówka
niestety - oparte na wlasnym doswiadczeniu

Gość łylma
cos w tym jest

Gość malinowy ogródek
bedąc na twoim miejscu nie myłabym cipeczki przez 2 dni i dała mu zasmakowac tego smrodku moze zajarzy o co chodzi a jak sie zapyta " o co chodzi z tym smrodkiem" to odpowiedz "jak ci smakuje - viceversa" opamieta sie brudas z serem za kapturem brrrr

Gość tiuyti
to ja albo mam szczęście do pachnącego mężczyzny albo jego zaoach mi się podoba w kazdym razie też nie wiem o co chodzi, a problemu jak autorka nie mam

Gość KARINNA
problem w tym że oni myli. Zreszta to juz nie ważne -dla mnie faceci śmierdza i koniec. Nigdy się do tego nie przekonak i tyle. Słuchajcie - mi się kiedys to na wymioty zebrało. facet to widział - no i co? zaczęłam wtedy kręcic - juz nie pamiętam co mu powiedziałam.

Gość Madzialena28
Znalam kiedys pewnego informatyka.Znajomy znajomego.Jak mi go przestawil,myslalam,ze pawia puszcze.Zeby zolte,jakos nalot na nich,wystajace.Widac,ze w zyciu szczoteczki chyba nie widzialy,ciuchy brudne,smierdzace,wlosy tluste.Az mnie dziw bierze,ze pracuje w duzej firmie i moze sobie pozwolic na taki wyglad.Zero zapachu,zero perfumu,pytanie czy on sie w ogole myl.Mozecie sobioe wyobrazic ten smrod? Bylismy wtedy w pubie,wyszlam po godzinie,reszta znajomych tez.Cos okropnego.Ludzie ,myjcie sie

Gość ale wynalazł Windows
:-)

Gość pomawiam cie
szoke, co ten temat robi na 2 stronie?