Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miś koala

właśnie rzucam tyłkiem w rytm piosenki Cher

Polecane posty

Gość Co..... Zabko gra i buczy
lubie rzucac biodrami robie to seksownie;)

mialam dzis rozmowę i moj rozmowca zagail komplementem, ze studiowal w gmachu wis a vis gmachu moich studiów i tam zawsze bardzo łądne dziewczyny chodziły.... chciał mnie rozmiększyć komplementem, ale nie pozwoliłam:classic_cool:

Gość jestem w wami
ale jak to, bierzesz tyłek i rzucasz nim z miejsca w miejsce? Musi to zabawnie wyglądać.

tera leci lajanel co ryczy ale my nie chcemy go... I zawracamy! Kółeczko w kółeczku, panie w środeczku! tamda dam....;) [rzuca rozkosznie tyłkiem]

chcial mnie zmiękczyć...(no przecież nie jestem taka glupia, zeby wierzyć w to, ze moja uroda istnieje) Panie prosze panów a panowie korzystaja z okazji!!! Ihaaaa....ole!!!

rzucam zgrabnym tyleczkiem i jestem na impresce:D

zaraz zmieniamy soundtrack......na Marię Carey....I want no one for Xmas...I don\'t care about the presents........ iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... pauza......take my wish come true..... dzyń dzyń dzyń......dzyń dzyń dzyń .....dzyń dzyń dzyń .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość UUUUUUUUUUUUUUUU
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tego mi było potrzeba:-)

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaby.......ooooooooooooooh...................!!! 😭 lalala lalala...rytmem synkopowanym....i czadu!:classic_cool: !!!! Pozdrawiamy znajomych i rodzinę!!!1

my baby....Maaake my wish come true...all I want for Xmas is Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabyyyyyyyyyyy......!!

cause I\'m strong enough....!!!! ......zmieniamy buty na te z nowymi flekami i zapraszam do kółeczkaaa!

If I could turn back time If I could find a way I\'d take back those words that hurt you ... !!!!....i nóżka chodzi!!1 :classic_cool: :P

Misiaczku co jest ???? Masz problemik?

ludzie no co Wy nie chcecie się bawic przy piosence Cher, której teledysk zbanowalo MTV ? ....and you would stay...:(

teraz Cher rzuca pupą na statku amerykanskiej marynarki wojennej ale tylko w teledysku....all to you...and you love me like you used to do.... If I Could Turn Back Time do cholery!!!!!

Co..... Zabko gra i buczy --->no problem. Take it easy :classic_cool: reach the stars...!!! oooooooooooh....maybe baby.....:D

Gość Ametyst........
I Ok. Misiaczku😘 lubie szlec na parkiecie;)