Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie was zal

klepiecie biede a w polsce udajecie bogaczy

Polecane posty

Gość hyn197
Ja nie rozumiem wogole jak mozna wypowiadac sie na jakis temat z przekonaniem, skoro nie wie sie nic bo nigdy sie gdzies tam nie bylo i nie doswiadczylo czegos na wlasnej skorze??

Gość lilaaaa
no tak z tym masz racje , ale z drugiej strony jak długo można tak żyć będąc nikim. Bo przyznajmy to dla Brytyjczyków jesteśmy tylko murzynami ze wschodu. W sumie to raczej nic nie mam do takich ludzi którzy wyjeżdzają. Tylko wkurza mnie ta cała sytuacja w Polsce że niektórzy musza zostawiac dzieci i wyjeżdzać za chlebem

Gość lilaaaa
to było do Snij dziecinko śnij

Najnowsze badania wykazały że 3 na 10 Polaków ma nerwicę..... Pozostałe 7 osób wyjechało do Anglii...

Gość snij dziecinko snij...
taka juz jest polska. wierze, ze ludzie woleliby siedziec u siebie, ze swoimi dziecmi ale trzeba im na to stworzyc warunki. a takowych w polsce nie ma. z drugiej strony, jezeli popatrzymy na inne kraje to musimy stwierdzic, takze z bogatych krajow ludzie emigruja. istnieje pewna grupa ludzi, ktorzy szukaja swojego miejsca na swiecie. z roznych powodow. i jeszcze jedno: jezeli w polsce komus nie przeszkadzalo, ze jest nikim, to zapewniam cie, ze i na zachodzie mu to tez nie przeszkadza. tacy sa ludzie.

Gość o tak napewno
prowadzi firme i ma czas na kafeterie zal mi jej

Gość hyn197
Dla Brytyjczykow jestes nikim, ale to nie o to chodzi jak oni czuja sie z Toba tylko jak Ty wsrod nich. Anglicy, ktorych znam a znam wielu sa dla mnie politowania godni pod wzgledem pedu za kasa, oni dochodza w tym do paranoii ze swoimi nadgodzinami w weekendy, ze swoimi kredytami, ze swoja nieustajaca gadka o pieniadzach i ze swoim zdziwieniem na twarzy i kompletnym brakiem zrozumienia kiedy mowie, ze w weekendy pracowac nie bede nigdy! Nie obchodzi mnie to, jak oni na mnie patrza, wazne jest to, ze ogolnie jest mi tu dobrze, robie swoje a reszte pomijam :)

Gość snij dziecinko snij....
i o to chodzi!!!! trzeba czerpac zycie pelnymi garsciami. jak ktos sie chce zarobic na smiec: prosze bardzo! droga bez wies!

Gość idz sie powies
idz sie powies glupia suko,jedna kurwe mniej na swiecie...zasrana dziwko

Gość hyn197
tak na marginesie za glupote i chamstwo powinno sie karac smiercia, moze swiat wygladalby inaczej ;)

Gość o tak napewno
tak tak Hyn197!!!! Jestem baaaardzo tolerancyjna lecz dla glupoli nie mam zadnej tolerancji

Gość hyn197
nie wiem dlaczego tamta wypowiedz jest jeszcze na forum!

Gość north west london
klepanie biedy i udawanie bogacza jest takei typowo Polskie,zaloze sie ze zalozyciel topiku prezentuej takie malomiasteczkowe podejscie.Samochod niewazne jaki byleby tylko lepszy od sasiada,wycieczka na krete na kredyt splacajac go pozniej przez rok..itd. Zgadza sie ze duza czesc emigracji prezentuje nieciekawy poziom,ale wczesniej ci sami ludzi zyli w PL i caly czas zyje tam 40mln roznych obywateli.Wiec podejscie "my tutaj wy tam " jest chore.

Gość north west london
"Dla Brytyjczykow jestes nikim, ale to nie o to chodzi jak oni czuja sie z Toba tylko jak Ty wsrod nich. Anglicy, ktorych znam a znam wielu sa dla mnie politowania godni pod wzgledem pedu za kasa, oni dochodza w tym do paranoii ze swoimi nadgodzinami w weekendy, ze swoimi kredytami, ze swoja nieustajaca gadka o pieniadzach i ze swoim zdziwieniem na twarzy i kompletnym brakiem zrozumienia kiedy mowie, ze w weekendy pracowac nie bede nigdy! Nie obchodzi mnie to, jak oni na mnie patrza, wazne jest to, ze ogolnie jest mi tu dobrze, robie swoje a reszte pomijam" hahahaha padlem ze smiechu to chyba mieszkamy w innej Angli --jakie nadgodziny???? gdzie??? o czym ty mowisz??? pracowanei w weekendy??? to chyba raczej pasuej do odkladajacych na M3 i starego opla Polakow -niesutajaca gadka o pieniadzach??? chyba o pogodzie,temat zarobkow o kasy to raczej temat tabu.

Gość hyn197
Twoj brak wyobrazni na temat spoleczenstwa tez jest powalajacy, skoro nie miales do czynienia z Anglikami o jakich pisalam, masz prawo sie dziwic. Wszedzie ludzie sa rozni, skoro trafiles na innych niz ja, to milo.

Gość north west london
z poczatku opisujesz nam Brytyjczykow jacy to oni niby wszyscy sa a pozniej ppiszesz "Wszedzie ludzie sa rozni" zdecyduj sie na cos

Gość hyn197
Moze zauwazysz to, co napisalam wczesniej " Anglicy, ktorych znam"!!! Bez komentarza...

Gość jj300
Ja jestem na wyspach od 2 lat, pracuje w administracji, jestem traktowana na rowni z brytyjczykami i zarabiam calkiem niezle...i stac mnie tutaj na wszystko...fakt..chce wrocic do mojego Polskiego miasta, nawet ostatnio przegladalam oferty pracy na necie...no i co..tylko przedstawiciele handlowi i medyczni, a jezeli nie to zarobki wielkosci 1000 PLN.No i powiedzcie jak ja mam za to wyzyc, kiedy moj kredyt mieszkaniowy wynosi 850 PLN miesiecznie... Po drugie..kazdy ma mozliwosc wyboru stylu i miejsca swojego bytu...wiec po cholere taki temat??Wiec tworco tematu zajmij sie lepiej soba i swoimi problemami...