Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona z tesciow....

NA ODMIANE POZYTYWNE PRZYKLADY TESCIOWA/TESC/MAMA - JAK POMAGAJA??

Polecane posty

hej! przeciez nie moze byc tylko tak, ze tesciowa to czarownica??! ja bardzo dobrze zyje ze swoja (nie mowie, ze nie ma problemow) ale jak tak popatrze z boku, to jestem bardzo zadowolona, ze mam i tesciowa i mame, ktore moga pomoc, doradzic.

nie wierze, ze nie ma ani jednej zadowolonej synowej!!!

Gość Ja jestem zadowolona
z teścia - dobrze gotuje, pyta mnie, na co mam ochotę na obiad, do niczego się nie wtrąca, puka jak wchodzi do pokoju, wogóle jest o.k. Za to teściowa... ale to miał byc temat o dobrych teściach, więc o niej cichutko...

Gość moja bratowa
tez lubi moja mame, wiec nie jeses sama :D

Gość me to you
Ja mam bardzo dobra tesciową. Do niczego sie nie wtrąca, obiadki ciągle gotuje i jesli zdarzy sie, ze ja nie mogę przyjechać tylko mój mąz sam jedzie to zawsze dostaje zapakowaną porcyjke do domu.

Gość me to you
aaa pamieta o moich imieninach i urodzinach i zawsze jakis drobiazg dostane

Gość potoczylo sie
ja mam bardzo dobra tesciowa. Nie zyje juz od kilku lat i coraz bardziej ja lubie:D

Gość tiuyti
moja teściowa przesadza z pomocą dla nas, praktycznie gdyby jej nie powstrzymywać zaopatrywałaby nas we wszystko do jedzenia, aż mi głupio, gdyby mogła, nieba by nam przychyliła (ostatnio obiecała nam coś bardzo drogiego, z pieniędzy które ma dostać...) jednocześnie jest kochana, miła, tolerancyjna, człowiek-anioł a jak dla mnie mogłaby być paskudna, i tak będę ją cenić bo to rodzona matka mojego ukochanego w każdym razie z taką teściową czuję się szczęściarą a, jak coś jest nie tak między jej synem a mną ona trzyma moją stronę ;) a ja się jej odwdzięczam jak mogę :)))