Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uLalulaa

czy macie dziwne sny w ciazy?

Polecane posty

Gość uLalulaa

dziewczyny, czy to prawda ze w ciązy sa wyraziste snyi sie je pamieta? ja gdzies to wyczytalam. i rzeczywiscie codziennie mi sie cos sni.

ostatnio miewam koszmary, autentycznie. budze sie przerazona i do piero po chwili leki przechodza ...mam nadzieje ze to przejdzie

Gość nowa346
co dzien mi sie sni ze moja narzeczony mnie zdradza,odchodzi ,mowi ze mnie niekocha ,dzien w dzien odkad jestem wciazy nie bylo dnai zeby mi sie to nie snilo..zawsze w nocy conajmiej raz sie przebudze przez to .To chyba prawda z tymi koszmarami

Gość -zabka mala-
Niestety koszmary w ciazy sa bardzo realne i duzo ich. Ja miewalam na poczatku, pozniej przeszly i teraz pod koniec znowu wrocily :O. Najgorsze ze doskonale je pamietam, nawet te sprzed miesiecy!!!

Gość -zabka mala-
Moj tez mnie w moich zdradzal a w co drugim mial wypadek samochodowy i.... TFU TFU TFU. BLEEE

mi się ciagle śni, że albo rodze dziecko, albo już je mam, albo chodze do szkoły rodzenia itp itd:P ale faktycznie, sny pamietam dość dokładnie:)

Gość Alątko
Codziennie mi się coś śni, przed ciążą też tak było. Faktycznie teraz częściej je pamiętam niż kiedyś ale zawsze były wyraźne. Moje sny to prawdziwe opowiadania, czasami niesamowite, a czasami bardzo realne. Mój mąż rok temu wyśnił syna podobnego do mnie. Syn będzie w marcu, ciekawe czy do mnie podony:) Wwyśniłam że urodziłam chłopaka na własne urodziny. Następnego dnia miałam urodziny i USG na którym dowiedziałam się że będzie Kubuś a nie Marysia. Ale to raczej nie prorocze sny a tematy i zdarzenia o których duzo myślałam.