Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wsciekla na maksa

Napisalam mu takiego smsa,jak myslicie dobry?

Polecane posty

Gość idiotyczny topik
jestem kobietą(nie bede zaglądać do słownika żeby to sprawdzić),co Ty chcesz osiągnąć? jesteś nienormalna,

Widać, że od niedawna bywasz na Kafe to i mało wiesz o tym forum :classic_cool:

Gość p__olecam
to go zostaw, bo widocznie Ci nie odpowiada, a nie czekaj na jego sms'y skoro jestes taka "ze swoim twardym zdaniem".

Ja myślę , że wyjątkowo niegrzecznego i podłego smsa napiałaś... ubliżasz jego rodzinie, pokazujesz, że lepszy jest jakiś młodszy kolega.. nie znam całej sprawy, ale wydaje mi się, że kobieta powinna mieć w sobie trochę więcej delikatności i wrażliwości. A to żeby nie dawać sobą pomiatać czy cos to rozumiem, ale nie trzeba tak od razu z grubej rury.

Gość p__olecam
minty zgadzam sie z Toba. Założycielka topiku zachowała się jak taka "prosta" baba.

Zaczynam podejrzewać że to był jego misternie opracowany plan aby się od niego odwaliła - sprytne :)

Gość balbina..
dobrze zrobiłaś ,potem było by jeszcze gorzej

Wsciekla na maksa - nareszcie ktoś myśli tak samo jak ja o tym forum :) Popieram Cię w 100%. Tutaj same desperatki nie mające swojego zdania. Ja mam podobny charakter do Twojego, że konkretnie i śmiało trzeba mówić o swoich potrzebach, ponieważ faceci niczego nie się nie domyślą, jak będzie się na boku płakało ;) Jesteś konkretna babka i to mi się podoba! stic- Twoje przypuszczenia świadczą tylko o Twojej inteligencji. Przykro, ze oceniasz ludzi po wykształceniu :), albo inaczej - wykształcenie po jednym słowie :) I jeszcze jedno: jakbyś trafił w swoim stwierdzeniu, to osoba o niższym wykształceniu jest jakaś gorsza, czy jak? :) wsciekla - nie przejmuj się :). Przynajmniej wiesz, jak postępowac z facetem :)

Gość wsciekla na maksa
Co Wy piszecie? Ten sms był i tak delikatny! Powinnam go nie obrażać i nie dawać do zrozumienia, że kolega młodszy jest mądrzejszy? Tylko dobitne teksty do niego dochodzą. Nie macie szacunku do siebie ( bo pewnie zachowalibyście się extra delikatnie :D ), ale ja mam i stawiam sprawę jasno! Znikam z tego forum. Potem będę i poczytam bluzgi na temat mojego okropnego zachowania :D

Ratler-> Och ta kobieca nainterpretacja - ciągle toczę z nią boje niczym Don Kichot a czy ja powiedziałem że wykształecenie neguje ją jako człowieka ?? Była z nierobem - to co tu wyjaśniać że jej facet był pasożytem ?? Toż to głupota zadawać się z takim bo to objaw prostactwa wręcz wynikający z definicji tego słowa. I co niby ona tym smsem chciała mu powiedzeć. nie lepiej po prostu napisać że nie dorosł do bycia w poważnym związku i dorosłego życia. Podzekować - walizeczki w przypadku ustalonego stosunku własności wystawić i się pożegnać. Ona tego prostaka chołubiła przez jakiś czas to widać jej przypadł do gustu a to źle świadczy o kobiecie ... czytam to piszę - wnioski nasuwają się same ...

Gość mika19300
...masz racje ,rozmowy i delikatne sugestie czasem nie daja zadnego efektu...czasem oskarzaja nas ze sie czepiamy...a taka terapia szokowa....to jest chyba potrzebne aby taki "ksiaze"sie obudzil i poczul ze czasem to dobre szybko sie konczy...

Gość grzegorianka
Moim zdaniem masz rację ,też bym coś takiego napisała. A skoro rodzinę też ma głupią to po co to ukrywać, lepiej spojrzec prawdzie w oczy...

Gość kochający mąż
Też wole gierczyć na ps2 niż pomagać żonie, ostatnio sama szafe wniosła i nie narzekała. Przesadzasz.

Gość p__olecam
Ratler to ja gratuluje jak swoje "racje" zawsze tak dobitnie wyrazasz. To samo sie tyczy wkurzonej na maksa. Ciekawa tylko jestem czy jesli Wasz męzczyzna tez tak dobitnie wyraza swoje zdanie to macie dla niego wiecej szacunku o ktorym tak piszecie? Nie sadzę. Byc w zwiazku i rozwiązywac problemy z nim zwiazane to sztuka. Az się chce zacytowac "Tak Cię uczyli od lat, Tylko krzykiem zdobywa się świat, A to nie tak, nie tak!"