Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebebebebeb

nie rozumiem takich matek

Polecane posty

On akurat jeździ po domach do chorych dzici.Wizyta kosztuje 50zł,niezaleznie od tego czy masz jedno,dwoje czy 5-cioro dzieci. Ale gdyby nawet.To ja nie widzę nic złego w tym,że on chce godnie utrzymac swoja rodzinę.Pracuje po to,żeby jego dzieci stać było na studia i na zajęcia dodatkowe.Przyecież mógłyby się połozyc i czekac az państwo mu da kase na dzieci.Ale on woli sam na nie zarobic.I dlatego sporo pracuję. Może,ma okazję-więc go popieram!Niech pracuje nawet i od świtu do zmierzchu. Może tez i po to,zeby co niektórzy tu nie pisali,że wszystcy,ktorzy maja więcej niż dwoje dzieci w domu to patologia!!!!!! Uwazam,że to chamstwo i bezczelność nazywac porzadnych ludzi patologią!!! Chyba sie torszkę zdenerwowałam

Gość upupuoooooooo
do pracy ............... wiesz ja wcale nie jęczę tylko czasami coś mnie chwyta, nerwica jakaś czy co ??????? ;) Generalnie szukam pracy, wkońcu ktoś mnie przyjmie :) tylko to takie wszystko przykre jest jak sobie człowiek tak wszystko podsumuje i policzy :) Oczywiście teraz cieszę się z "wpadki" bo prawdopodnie moja sytuacja byłaby podobna do dzisiejszej. Następna dzidzia najprędzej za 3 lata

Gość co za brednie
to, że ten lekarz pracuje to nikomu łaski nie robi, do tego jeszcze przy takiej gromadce dzieci. Mój mąż też pracuje, nie leży i nie stać nas by było na taką gromadkę dzieci, 2 cięzko utrzymać. A co do księży nie dający rozgrzeszenia tym osobom stosującym inną antykoncepcję jak naturalną to powiedz mi w jaki sposób księża pomagają takim biednym rodzinom. Dlaczego nad morzem zmarla z wycieńczenia, z biedy matka po porodzie 12 dziecka, dlaczego księża tej rodzinie nie pomagają, tam z tego widać nie było antykoncepcji sztucznej. Także jak się komuś narzuca własny punkt patrzenia to takiej osobie się pomaga a nie głosi beznadziejne puste, nic nie dające słowa.

Gość Alexxxa
Uważacie, że to takie wspaniałe, że lekarz ma 10 dzieci i cały dzień pracuje? Nie lepiej mieć 3-4 i dać dzieciom normalna rodzinę, w której ojciec jest członkiem rodziny a nie gościem? nie jestm zwolenniczka metod naturalnych, ale wiem, ze wiele osób je stosuje i to z dużym powodzeniem. Jeżeli ktoś bez przerwy wapda to chyba trochę powinien się poduczyć na ten temat.

Gość hela w opałach
no i co ztego ze lekarz ma 10 dzieci??? a niech sobie ma i 20 jesli go na to stac i jest zadowolony i zona tez autorce chodziło o kobiety które rodza po kilkoro dzieci a potem narzekaja ze nie maja pieniedzy zeby je wyzywic