klaraaaa 0 Napisano Grudzień 20, 2006 biorę yasmine, nie chciałabym po nim utyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 20, 2006 ja utylam. 3 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Grudzień 20, 2006 ja bralam mercilon przez rok, zapytalam sie gina czy to prawda ze po tabletkach sie tyje i mi pow ze jak ktos ma tendencje do tyci to i tak przytyje ajak nie to nie i z e to zalezy od organizmu kobiety. ja jestem szczupla i nie przytylam tylko biust mi sie powiekszyl (ale to jest plus;) )za to moja kolezanka zawsze byla troszke przy cialku i przytyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anita24 Napisano Grudzień 21, 2006 Ja bore prawie rok harmonet i 10 kg utyłam ale to tak jest ze nie same hormony to powodują ja się obżerałam na potęge i teraz wracam do siebie jestem na diecie i powoli chudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie nie tyje sie Napisano Grudzień 21, 2006 moze wzmóc sie twoj apetyt ale czy siegniesz po jedzenie czy nie to twoja zasługa nie tabletek :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala83. Napisano Grudzień 21, 2006 ne do konca tak jest, ze to tylko apetyt. hormony zatrzymuja wode w organizmie, dziewczyny czesto pisza, ze sa takie jakby spuchniete.. to woda. ja jem tyle samo co dzwniej i mam 3 kg na wadze wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Grudzień 21, 2006 tabletki nowej generacji nie zatrzymuja wody w organizmie, starej tak... chociaz ja jestem szczupla, mam siedzaca prace, jem czasem sporo nie tyje, bralam microgynon a teraz jestem na dianie 35, jest ok... zawsaze kobiety zwalaja winy na tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach