Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita31

Faceci w agencji towarzyskiej?

Polecane posty

Gość Anita31

Jestem "szefową" agencji. Na poczatek krótko. Zatrudniamy blisko 20 osób + 1 osobę do ksiegowości. Tak się zastanawiam dlaczego jeżeli przymykane jest oko na naszą działalność, to dlaczego nie pozwala się na pracę za seks? My mamy wszystkie rachunki, ja mam biurko, grafiki, harmonogramy, telefon. Właściwie to pełny oficjał. Dlaczego nie można pracować więc za seks? Jak teraz z tą "aferą"? Mamy dział międzynarodowy, nasze pracownice muszą umieć język angielski lub niemiecki, bo jesteśmy w Szczecinie. Wszystko pięknie idze. To jest prawdziwy przemysł. Teraz chcę otworzyć dział męski. I tak czytam i czytam te wasze wywody. Na poczatekwezmę myślę trzech. Jakby która chciała na raz z paroma. Czy ktoś wie jak nazwać oficjalnie takiego pracownika? W angielskim jest rent-boy, a u nas co? I śmieszy mnie trochę na myśl, że każdego faceta najpierw będę musiała obejrzeć. Oby miał długą pałę albo chociaz duże jaja. Tylko nie wiem jak z opłacalnością tego przedsięwzięcia, bo przecież facet musi odczekać po każdym seksie, szczególnie intensywnym, a liczy się przecież bardzo się liczy czas. U kobiet jest tak, że jak mają miesiączkę, to siedzą przy telefonie. Faceci niby nie mają, ale musza pracować z przerwami... ot tak nie wiem po co, ale napisałam do was :) Napiszcie, co sądzicie o facetach w agencji do waszeg wykorzystania. Tu nie chodzi o cenę, ale o to co powinien mieć i jakie usposobienie.

Gość kitajec
a gdzie ta społdzielnia:D? kotki jeszcze chetne do wspolpracy czy juz zmianierowane???

Myślę że pewnych rzeczy nie można kupić i tyle..... dla mnie seks za pieniądze to rodzaj zezwierzęcenia......i nawet jeśli będzie cały w lukrze lub innej czekoladzie ...... ale sam fakt że obcy i odpada. tak juz mam i dobrze mi z tym :)

a jeśli pytasz o podatki....tak powinni obłożyć Was podatkami ...takimi chociaż 50 % niech frajerzy płacą......skoro mają za dużo kasy i leniwe tyłki.

Gość asssa
a jak to jest z haraczami w szczecinie? Masz to wliczone w koszty?

Gość a czemu akurat duże jaja
chyba ta pała wazniejsza, nie ?

Gość ja mam wielką
pałe, po solidnym obiedzie zapycha każdego klopa

Gość Anita31
Nie znalazłam jeszcze facetów, a w ogóle obroty mamy mniejsze przez święta. Myślę, że musi być jeden facet bi, drugi umięsniony, a trzeci taki słabszy ;] Problem, żeby taki znaleźć, ale będę musiała zagłebić się w jakiś wydział uniwersytetu z dużą ilością przyswzłych bezrobotnych, co leca na pieniądze. Jakaś geologia albo bibliotekoznawstwo itp. Jak się płaci ochroniarskiej firmie i nie ejst się w jakimś podziemiu, to nie ma się czego bać. A jak myślicie 17 cm to juz dużo? I chyba kazdemu każę ogolić jajka... powiedzcie moje drogie(?).... Pozdrawiam miło i serdecznie

Gość facet do towarzystwa Szczecin
witam,chcialbym podzielic sie swoimi uwagami.Jezeli chcesz ruszyc z tego typu agencja wolal bym sie wstrzymac.Sam robie to dla kasy i jestem ze szczecina.Mam kilka oglsozen w gazetachi powiem tobie ze ruch nie ejst duzy.wieksza jest ciekawosc niz same checi.(kobiety sie chyba boja)a jest jedna bardzo dziwna rzecz.nie jestem bi ani nic z tego a na 10 telefonow 6 facetow dzwoni:/Nie wiem moze to ja nie potrafie traic do odpowienidhc kobiet..jezeli masz klijentki dobre z zachodu to powodzenia:)

hahaha :D niezłe prespektywy :classic_cool: jako pracownik najemny, czyli dziwkarz sprzedajny z ciekawości spytam: na jakie apanaże mógłbym liczyć? ;-)

a tak szczerze......facetowi chyba trudniej co?...kobieta może udawać ze jej dobrze...a facet? jak przekonać się do osoby która go nie podnieca? z ciekawości pytam.....

nie umiem zaspokoić ciekawości Twej :( na szczęście nie znalazłem się nigdy dotąd w takiej sytuacji :) i życzyłbym sobie, by się to nie zmieniło :D

Gość zgłaszam temat do usunięcia...

Gość Anita31
Żebym ja cię zaraz nie zgłosiła A to czemu?

Gość Anita31
lubię robić ostrą laske ojcu chrzestemu :D

Gość Anita31
no i tez bardzo lubie czuć sraczke miedzy cyckami to mnie kreci !!!!!!!!!!

Gość Kałowy Chłopak
mnie też ostrooooo jak chcesz to chętnie ci zrobie kloca hiszpańskiego na klate :D

Gość margaritta można cie zjeść
jak pizze ?

gdybyś był nieco starszy pomaranczowy ćwoku, wolałbyś pewnie wypić :D za młody jesteś, by to wiedzieć :classic_cool: no tak ... w końcu zwyczajna z Ciebie na razie wytwórnia mas kałowych jest ... z okazji nowego roku życzę ci, by jak najszybciej się to zmieniło :D

Gość ćwok to sobie mów na ojca
:)