Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita31

Faceci w agencji towarzyskiej?

Polecane posty

Gość OrAnVag pedofilu nie podskakuj

ale ja lubie sobie poskakać czasami ;-) nie zamierzam rezygnować z przyjemności żadnych :) coś mi zrobisz? :classic_cool:

Gość jakbym tylko chciał
tylko żal opon zeby jechać po pedofila

ehh... nie ma to jak poczucie mocy! co nie? :classic_cool: :D zawsze się znajdzie jakieś usprawiedliwienie :D

Gość to ty jestes tym pedofilem
?? :(

Gość nie tłumacz sie kazdy wie
ze jestes pedofilem !!!!!!!!!!!!!!!!! współczuje twojej rodzinie

Gość starsza paniii
dajcie mi namiary na agencje ze szczecina!

Gość Anita31
Trochę mnie nie było, ale wracam już na forum nasze. To co powyżej tutaj ktoś pisał, to jest chyba psychiczny okaz rozmawiający z podszywkami. A czym, by panie były najbardziej zainteresowane w agencji? Faceci mają mieć co szczególnego, co mają robić? Tańczyć :) ? Jaki wiek?

psychiczny okaz rozmawiający z podszywkami :D podoba mi się określenie Anita31 ... bardzo Cię już lubię ;)

Gość Anita31
Hahahah, widzę, że niektórzy lubią przesiadywac na tym forum :) Jak już mnie lubisz, to zaprawszam do agencji, której dowodzę. WSZYSTKIE KOBIETY, MÓWICIE PROSTO Z MOSTU, CO CHCIAŁYBYŚCIE NAJBARDZIEJ ZOBACZYĆ U IDEALNEGO FACETA! JAKI MA BYĆ, CO POWIENIEN ROBIĆ!

Gość Anita31
Zależy czy się nadajesz :) Twarde prawa rynku. Kobietki mówta, bo pójdę chyba na jakieś forum gejowskie, bo chyba w pewnym stopniu marzenia o idealnych facetach sa podobne... :) Jak myślicie?

;) Tak na marginesie zupełnie: gdybyśmy tu nie przesiadywali, nie miałabyś gdzie informacji werbalnych zasięgnąć ;)

Zdecydowanie się nie ndaję na pracownika :-O Leniwy jestem ;-) Poza tym nie umiałbym się zmusić do kopulacji z kobietą, która mi się nie podoba :classic_cool: Klientem chyba byłbym lepszym :D

Kobiety o tej porze jeszcze śpią po piątkowonocnych igraszkach ;) Nie o tej porze powinnaś to pytanie zadawać :D Powodzenia w szukaniu informacji :classic_cool: I nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana, bo to urodzie ponoć szkodzi ;) Nerwicy się przy tym i frustracji nabawić można :classic_cool:

Nie śpią,tylko z kuchni wyjść nie mogą ;) Idealny facet musi być męski,nie jakiś goguś,mydłek o urodzie ślicznego chłopczyka,których nam teraz serwują w damskich czasopismach. Nie musi być nawet ładny,tylko najzwyczajniej męski,samczy.A umieć musi wszystko,co sobie kobieta wymyśli w danej chwili,a że zmienną jest ... ;)

:classic_cool: To pytam: dlaczego tak właśnie chłopczyków nie wychowujecie? To z nich wyrastają przecież mężczyźni ;) W najgorszym wypadku na styku wieku młodzieńczego i dorosłości każdy samiec powinien dostać od Was instrukcję obsługi kobiety, albo jeszcze lepiej - szklaną kulę :D

Zatem i Tobie i Jemu życzę, by jak największą liczbę kobiet uszczęśliwił :classic_cool:

Do pani Anity my tez jestesmy cwani po co chodzic do Agencji i placic po 100 lub wiecej zlotych jak mozna isc na wylotowke i masz polowe taniej .

A nie boisz się Panie Piotrze, że klejnoty rodzinne postradasz w takich niezbyt przychylnych warunkach? :classic_cool:

Ależ nie namawiam do niezaspokajania potrzeb swoich wszelkich :classic_cool: Pytanie w podtekście tyczyło jakości ;) Czy zawsze najważniejsza jest cena? :D

W moim przypadku tak no coz nie kazdy jest alfa i omega i nie kazdy moze miec dziewczyne,a tak jest chyba lepiej

Hmm... Faktycznie. Często bywa nie tak, ja byśmy sobie tego życzyli :-O