Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa geja

Jezus Chrystus Królem Polski

Polecane posty

Gość do autorki___
oj bzdury klepiesz, nie potrafisz udowodnic swoich racji zakrywajac sie nasza agresja :D tchorz :P prawda jest taka,ze rzad to rzad , pownien zajmowac sie polityka a nie sprawami religii, od tego jest kosciol, bez wzgledu na to, co tam sobie wyczytalas...... niby :D

Gość synowa geja
No tak i odezwała się wyszydzona, w dodatku oskarżając mnie o pudelka... Wiara daje Ci wiedzę, więc oświeć mnie. Kto wie może okażesz się Dawidem???

Gość synowa geja
No tak, a jak niedługo nowy król za pośrednictwem natchnionych posłów zakaże np. sprzedarzy prezerwatyw, lub cokolwiek innego dziwnego?

Gość jouyt
żeby w ogóle rozpocząć taką dyskusję trzeba najpierw odróżnić religię od gestu największego idioty w Polsce czyli Giertycha.

Gość synowa geja
Też bym chciała mieć to w dupie, jednak jakoś mnie to nie dość, że niepokoi to jeszcze drażni

Gość synowa geja
ja się nie czepiam religii a naszych posłów i to od samego początku. (To nie było śmieszne? No cóż począć...)

Gość jasna dupa i koniec
do bicz>>> bo cała ta sytuacja nie jest śmieszna :-0 po raz kolejny ci idioci na Wiejskiej sie skompromitowali :-0 nie interesuje mnie czy ktoś jest katolikiem, buddystą czy ateistą :-0 niech tylko nie narzucia sie ludziom czegoś czego sobie nie życzą :-0

Gość do bitch
za madra to ty nie jestes "więc trzeba to niestety przyjąć z pokorą." :o

Gość jasna dupa i koniec
bicz>>> i masz zamiar biernie sie przyglądać różnym legislacyjnym gniotom?:-0 pewnie już od roku siedzisz w Angli na tzw. zmywaku i delikatnie mówiąc jebi***e cie to co sie w kraju wyprawia :-0

Gość autorko..
Dla was jestem tylko przemądrzałym moherem. A przecież jestem przede wszystkim człowiekiem takim samym jak wy. I bynajmniej nie świętym.. No ale naprawdę nie trzeba być świętoszkiem żeby kochać Boga. I chyba zapomnieliście że to o to tu chodzi w wierze. Od dzieciństwa nie dałam ani razu na tace :P Chociaż nie dawno dałam po raz pierwszy pieniądze na msze.. Nie słucham też radia Maryja, ponieważ wolę słuchać muzyki ze zwykłego radia. No ale trudno. Już za późno. Już mnie zaszuflatkowaliście pod etykietą moher. I nigdy już nie uda mi się odlepić tej etykiety :( (Chyba że zmienię nick.... Hahaha :D) Tak czy siak wasze odpowiedzi potwierdzają tylko moją opinię że nie ma żadnego sensu z wami dyskutować... Wy potraficie tylko szydzić. Nic więcej. Możecie się ze mnie pośmiać. Proszę bardzo. Tymczasem żegnam. Jak ktoś mnie sprowokuje to może się odezwę a jak prowokacje będą za słabe to się nie odezwę.

Gość synowa geja
Martwi mnie to, że osobiście nie mam pomysłu jak temu zaradzić, jeśli faktycznie ogłoszą Jezusa królem Polski, to chyba rzeczywiście napiszę petycję... ble

Gość jasna dupa i koniec
to miała być groźba?:-D:-P

Gość do autorki___
o matko, tos sie wygadala :o gadanie baranie :o ide do kibla

Gość temat zastępczy
Tak wypaczyć religię mogli tylko ludzie nawiedzeni.Ale cóż zostali wybrani wolą narodu.Wolę chodzić do kościoła i słuchać kazań niż słuchać i oglądać naszych wybrańców.Odwaliło im.

Gość jasna dupa i koniec
a choćby ruszyć dupsko na wybory, żeby takie oszołomy nie wymyślały głupot, które potem ty i tobie podobni ,,przyjmujecie z pokorą'' :-0

Gość synowa geja
Ja nie nazwałam Cię moherem, ktoś tak napisał. Sęk w tym, że wystarczy ruszyć temat, a Ty już poczujesz się zaszczuta i zamknięta na wszelkie argumenty, nieargumenty, słowa po prostu. Sama mnie zaszufladkowałaś i sama siebie w swoim mniemaniu zostałaś zaszufladkowana. Masz wiarę, dobrze, więc będziesz ślepo przyklaskiwać, tym, którzy też wierzą i akurat rządzą przypadkowymi pomysłami? Ja tylko proszę o wytłumaczenie mi dlaczego wg Ciebie to jest wyśmienity pomysł. Tylko tyle, przecież i tak nie przeszkadzają Ci negatywne komentarze, więc śmiało!!!

Gość temat zastępczy
W szkole jak uczeń nie wie co powiedzieć to wymyśla różne bzdury.Nasi posłowie chcą zaistnieć.No i udało im się.

Gość autorko..
Acha jeszcze jedno na koniec. Nie zadawajcie pytań jeśli nie chcecie tak naprawdę znać na nie odpowiedzi.

Gość synowa geja
No i proszę, wmawiasz mi, że nie chcę przeczytać odpowiedzi. Czy to taki zabieg, mający ukryć fakt, że sama nie znasz odpowiedzi?

Gość kiukhkl
bardzie pojebanego rzadu,chyba niema na calym swiecie. banda kretynow, zlodzieje, bandyci i pojebani fanatycy religijni- oto nasz rzad.

Gość synowa geja
Właśnie mignął mi przed oczami poczet królów polskich z ich wizerunkami z Jezusem w ostatnim rzędzie. Wybaczcie: :D

Gość synowa geja
Słucham wiadomości i wygląda na to, że nici z tego wyjdą, bo Marek a może Jurek zapyta episkopatu co też on na to... OK poutyskiwałam trochę, odrobinę się uśmiałam, zmiatam coś porobić.

Episkopat powie co powie, a posłowie (chciałem napisać jakiś epitet, ale nic właściwego mi nie podchodziło) np. przegłosują, że wiedzą lepiej. Podejrzewam, że gdyby sam Bóg Ojciec pojawił się na niebiosach i huknął: \"nie zajmujcie się nie swoimi sprawami\" to nasz parlament szybciutko przegłosuje, że Bóg nie ma racji a oni wiedzą lepiej. Nie mam słów na opisanie tej niewiarygodnej pychy oraz oderwania od rzeczywistości naszych (?) posłów. Przypuszczam, że gdyby Jezus Chrystus osobiście pojawił się na Wiejskiej i powiedział \"nie życzę sobie, dziekuję\" - to by nie został wysłuchany, bo nie miałby większości parlamentarnej (co innego gdyby obiecał kilka intratnych stanowisk - wtedy większość by się znalazła, bo to przecież tylko kwestia ceny). Gdyby mimo to protestował to zapewne zostałby nazwany zomowcem i ubekiem - bo to jest określenie przynależne tym, którzy mają czelność myśleć inaczej niż nasza (?) władza. Ostatnio średnio co tydzień mam wrażenie,że beznadzieja i załosność (jest taki wyraz?) naszych \"elit\" (duuży cudzysłów) osiągnęła apogeum. A tydzień później okazuje się, że moja wyobraźnia była za malutka. Życie przerosło kabaret.

Gość wystarczy wiedziec
jakie jest pierwsze przykazanie

Gość ale przykazanie komu
???? i tak już po temacie :-0 debile którzy chcieli mieć swoje pięć minut w mediach, mieli te pięć minut. sytuacja podobna jak z alkometrami w apteczkach :-0

Gość gość
Maryja zawsze dziewica to królowa Polski a Jez'us Chry'stus to królewicz