Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa geja

Jezus Chrystus Królem Polski

Polecane posty

Gość synowa geja

Cóż to za nową brednię wymyślili nasi spiskowcy. Czy oni już doprawdy nie mają się czym zajmować, tylko jakimiś abstrakcyjnymi pierdołam????? Co to ma być? CO TO MA BYĆ?

Gość córka geja
skandal! 💤

Gość autorko..
żal mi twojej głupoty :O

Gość synowa geja
Czemu Ci żal :D

Gość wierzący i praktujący
Nie wiem skąd w was ateistach tyle jadu. Ciągle tylko atakujecie nas, katolików. Pamiętaj, że 90% ludzi w Polsce jest wierząca. No cóż, demokracja to demokracja, decyduje większość. Według mnie pomysł jest wyśmienity.

Gość synowa geja
Wygląda na to, że będzie musiał zstąpić na ziemię. I to do nas. No bo cóż ma począć?

Gość synowa geja
Taaaa 90% Powiedz mi czemu ma to służyć. I ile nieprzespanych nocy zajęło naszym geniuszom obmyślanie tak wspaniałego pomysłu...

Gość autorko..
jak któregoś pięknego dnia zdasz sobie sprawę że poważnie zbliża się godzina twojej śmierci to myślę że dopiero te rzeczy które są teraz dla ciebie tak ważne to dopiero wtedy się okażą abstrakcyjnymi pierdołami

Ja przepraszam ale ateistka nie jestem:p Ten pomysl tez wydaje mi sie popierdzielony:p Co oni nie wymysla.......:o

wiekszość każe nam nosić wizerunki Jezusa na skarpetach, parówki ,,bobaski\'\' to będą parówki ,,jezuski\'\', wiadomości w TV obowiązkowo zaczynać się beądą od modlitwy i wieści z życia kościoła, a na bramach w zakładach pracy zamiast ochrony będą stać księża i wpuszczać tylko tych którzy przyjmą ,,ciało Hrystusa\'\' :-0

Gość synowa geja
ach, ach, obraziłam uczucia religijne. No ale w tym kraju to niezwykle proste. Więc czemu ma to służyć?? Bo niedoczytałam.

Gość do tej co sie czepia autorki
puknij sie w dekiel :) sami ksieza wypowiadaja sie negatywnie o tym pomysle i maa racje, niech politycy zajma sie polityka.I niech kazdy robi to , co poytrafi najlepiejl.

Gość dfggg
90% wierzących ????????????? chyba w bożka pieniążka :o

Gość autorko..
poczytaj trochę na ten temat w książkach to się dowiesz dokładnie o co chodzi... Tylko myślę że to w twoim przypadku niepotrzebne, ponieważ ty już z góry przyjełaś postawę szydzenie z tej sprawy, więc to naprawdę nie ma sensu. Jeśli już jesteś tak toksyczna to przynajmniej ignoruj tą sprawę. Naprawdę będzie to wybór mniejszego zła w twoim przypadku.

jestem wierzący, praktykujący ale takiego przegięcia w tym roku jeszcze nie bylo. Jezus królem, Maryja królowa a niedługo Kaczyński się ogłosi jako książe. a Giertych? wiceksiąże ?

Gość synowa geja
Wg mnie to wszystko toczy się w niepokojącym kierunku. 90% katolików, jakoś niespecjalnie widzę to wokół siebie... Telewizji publicznej to już się prawie nie da oglądać, jak chorągiew powiewa w prawą stronę, z niepokojem czekam na kolejne rewelacje.

Gość zdechła biedronka
"Królestwo Moje nie z tego jest świata..."

Gość synowa geja
Na jaki dokładnie temat mam poczytać, no i jaką literaturę mi polecasz??

Gość synowa geja
to biedronko powinno dać do myślenia...

Gość do tej co sie czepia autorki
hmm prosze badz tak uprzejma i wytlumacz nam tu zebranym o co w tej sparwie tak naparwde chodxzi.Prosze... czekamy na Twoje madrosci.

Gość autorko..
Nie będę pisać czemu to ma służyć ponieważ wiem że to tylko rozpęta długaśną dyskusję i topik urośnie do rozmiarów 10 stron. A wiem dobrze, że z tej dyskusji nic dobrego nie wyniknie, ponieważ od razu widać, że jesteście tutaj wrogo nastawieni. W tym momencie przyjmujecie postawe wygłodniałego kota oczekującego na wyjście myszki z dziurki, żeby się nią pobawić, a potem wykończyć. Wiem też że każdy tu zawsze zażarcie broni swoich poglądów do upadłego. Wiem to, bo topików antykatolickich było tu już setki a nawet tysiące. Właściwie to większość wypowiadających się na tym forum jest ateistami lub tzw. wierzącymi ale niepraktykującymi. A ja nie mam ochoty dyskutować z wami na ten temat, bo tylko się wymęczę a Wy i tak tylko zaczniecie szydzić i i tak pozostaniecie przy swoim zdaniu. Wiem to bo znam was dobrze. Siedze na kafeterii od ponad 3 lat... Jak ktoś jest naprawde ciekawy to znajdzie odpowiedź na pytanie, a jak ktoś się chce tylko pokłócić to będzie wypytywał o to tylko na głupiej kafeterii żeby się ponaśmiewać, bo i tak nie będzie mu się chciało poczytać na ten temat w prasie czy w literaturze. No bo wy przecież literatury katolickiej nie czytujecie. Wy czytacie tylko Pudelka, oglądacie Taniec z gwiazdami i Fakty.

Gość zdechła biedronka
Fakt, nie czytuję literatury katolickiej, ograniczyłam się do Biblii.