Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usatysfakcjonowany pacjent

MĘSKIE PIELĘGNIARKI

Polecane posty

Coraz częściej w naszych szpitalach pojawiają się pielęgniarze opiekujący się pacjentami. Co Wy na to?

Gość a my na to jak na lato

Gość annanasek
o tak o....

Gość klikaja szeptem
moj tatao lezal w szpitalu i bardziej sobie chwalil facetow niz kobiety...mimo,ze straszny byl z niego babiarz... niestety byl,bo odszedl na zawsze...

czy ktoś z was ma podobnie tak jak ja, miłe wspomnienia z kolonoskopii lub badania prostaty per rectum, wykonywanej przy asyście męskiego pielęgniarza? :)

Normalka. Jak kobieta może być kierowcą autobusu; dlaczego mężczyzna nie mogłby być pielęgniarzem? Szczególnie właśnie przy pracach ciężkich, na chirurgiach pooperacyjnych, ortopediach, gdzie niekiedy trzeba użyć siły

Gość Pacjentka doktora Freuda
Meska pielęgniarka TO JEST TO !!! W przeciwieństwie do sfrustrowanych damskich pielęgniarzy, pielęgniarze są bardziej uczynni, serdeczniejsi i empatyczni. znacznie przyjemniej lezy się w szpitalu gdzie faceci sa pielęgniarkami :-)

Gość bystry
jasne, ja też sobie chwaliłem podczas pobytu w szpitalu a wiecie, ze 99% z nich to zdeklarowani geje?

oj bystry Twój nick to niezły żart, wcale taki bystry nie jesteś, bo pielęgniarze są bardzo męscy

Gość Zdrowa na ciele i umyśle
Większośc pielęgniarzy jest niezwykle przystojnych. Jesli znacie szpitale gdzie można spotkać meskie pielęgniarki to wpisujcie :D

Gość bystry
sprawdziłem to osobiście, więc prosze mi tu nie wciskać, że jest inaczej... apropos wciskania, to pielęgniarze sa w tym nieźli

Gość Kolezanka pielęgniarki
Tak, faceci znacznie bardziej przykładają się do opieki nad chorymi i są bardziej przejęci, a to że przystojni i męscy do tego wszystkiego to inna rzecz. nie są też tak ograniczeni i tempi jak damskie pielęgniarki i robią to o co się ich poprosi w przeciwienstwie do rozleniwionych objadajacych się czekoladkami bab. FACECI NA PIELĘGNIARZY !!! :D

O.K bystry, ale gdzie to sprawdziłeś, bo pielęgniarze to zadkośc, jeśli spotkałes w swoim życiu jednego, który był grejem na jednego spotkanego w ogóle, to nie znaczy ze 100 % pielęgniarzy to geje. A w którym szpitalu leżełąę, że tylu tam pielęgiarzy??

Gość Zainteresowany hipochondryk
Bystry ---> dawaj namiary na ten szpital !!!! :P

Gość Zajebicha
co wy macie do tych pielęgniarek? lachony myja obce dupska za marną kasę i dziwicie się że narzekają! a wy pewnie mylybyście obwisłe wory 80latka z uśmiechem na ustach

Gość Bywalczyni szpitali
chyba nigdy w szpitalu nie byłas, żeby pisac takie rzeczy. Pkaz mi babe pielęgniarę, która myja pacjenta lub coś po nim wynosi. miom zdaniem one i tak za dużo zarabiają za takie nieróbstwo, tym bardziej, ze nie mają zadnego wykształcenia oprocz zawodówki pielęgniarskiej. to skandlal. Faceci pielęgniarze przynajmniej COŚ robią przy pacjentach i większość z nich studiuje. wstyziłabyś się wypisywac takie rzeczy, a fe :P

Gość zgadzam sie z powyższym
wpisem baby pielegniarki to nieroby, wiecznie narzekające na swój los i ofukujace pacjentów

Gość a jeśli*
Jeśli 99% pielęgniarzy to geje to ja miałam szczęście do tego 1 % ci na których trafiłam byli niezwkle męsy i przystojni. z resztą nich sobie będę kim chcą, wazne, żeby się dobrze opiekowali pacjentami, a męskie pielęgniarki w przeciwienstwie do damskich robią to bardzo dobrze i dzieki im za to.

Gość osobiście
Nigdy nie spotkałam nikogo, kto narzekałby na pielegniarzy i nigdy nie spotkałam nikogo, kto NIE narzekałby na pielęgniarki.

Gość Pielęgniarze
Faceci pielągniarze więcej robią, bo baby pielęgniarki się wysługuja tymi przystojnymi i sympatycznymi chłopakami, kiedy siedza na swoich niedomytych dupskach zajadając się bombonierkami wyłudzonymi od pacjentów przy których niczego nie robią. Precz z babami pielęgniarkami Wiwat faceci pielęgniarze.

Gość a gdzie.........
A gdzie można spotkać takie męskie pielęgniarki??

Gość alisha
studiuje pielegniarstwo , u nas na roku jest 7 facetow na 100 dziewczyn. sa bardzo sympatyczni i przystojni, oby wiecej takich szlo na te studia bo sa naprawde w szpitalach potrzebni:)

Gość taaaakk
FACECI PIELĘGNIARZE TO JEST TO !!!

Gość interesujące.........

Gość nauczyciel akademicki
Oj nie wiecie co piszecie. Może i są mili ale zapewniam, że ich fachowa wiedza jest równa zeru. Wolę szorstką ale kompetentną pielęgniarkę niż miłego chłoptasia, który tylko umie się uśmiechać.

Gość heheheeeee
facet który się opiekuje to dopiero coś!!!! Ta cecha jest najbardziej pożądana u facetów przez kobiety

Gość nauczycielu akademicki
Zależy, jak leży. Jak wylądowałam po wypadku w szpitalu, to pielęgniarki gówno obchodziło, czy jestem w stanie sama się rozebrać do badań. Pomógł mi pielęgniarz, który woził mnie na wózku. Do wykazania się odrobiną empatii nie potrzeba fachowej wiedzy. Od tejże mamy lekarzy.

Gość nauczyciel akademicki
Kochana pielęgniarz ma przede wszystkim mieć fachową wiedzę! I to jest najważniejsze. Uwierz, że mam rację. Empatia również ale wiedza przede wszystkim.

Gość owszem**
zgadzam się co do fachowej wiedzy, ale tak się składa nauczycielu akademicki, że to damskim pielęgniarkom jej brakuje głównie dlatego, ze są jedynie po "liceach" zawodowych, a ponieważ męskie pilęgniarki to stosunkowo nowośc wszyscy są w trakcie lub po studiach pielegniarskich. Żadna damska, leniwa, niedouczona pilegniara nie dorówna, ani wiedzą, anie tym bardzie empatią - (tego wyrazu nawet nie rozumieją) nie dorówna męskiej pielęgniarce!!!!