Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikoci

moj kot ma lupiez!co robic??

Polecane posty

Gość kicikoci

moj kot ma 7 lat,dorodny,wykastrowany samiec...niestety na jego czarnym futerku widac bialy lupiez....karmie go IAMS'em....czy sa jakies naturalne sposoby na usuniecie lupiezu(np.karmienie jakims specjalnym gotowanym pokarmem,witaminki itp).prosze o rade.

Gość Usatysfakcjonowany pacjent
zastosuj paste sensodyne

Gość kup mu chedenszolders

Gość a potem wypijcie sobie
wspólnie Jacobs Kronung

Gość i zagryzajcie czkolatkami
kit-kat

Gość poco
To na pewno nie łupież, jeśli sypie mu się "proszek" z futra to może to być oznaka grzybicy. Sprawdź dokładnie jego sierść lub weź go do weterynarza. No chyba, że go kąpiesz w szamponie wtedy to faktycznie może być łupież....

Gość poco
Pokarm nie ma wpływu na "łupież" Może natomiast mieć wpływ na wypadanie sierści tak u psów jak i kotów....Twój kocurek to taki domowy czy bywa na dworze ? Bo jeśli chodzi na dwór to mógł się zarazić grzybicą od "dachowych ziomali"

Gość poco
Całe życie miałam kociaki w domu, niektóre zdarzało mi się kąpać walcząc z pchłami ale nigdy żaden nie miał "łupieżu" Dziwne....może dodają jakiegoś syfu do karmy dla zwierząt ? Wszędzie chemia więc kto wie ? Już kiedyś słyszałam opinie że do Whiskasów i innych dodają jakieś sztuczne zapachy by zwierzaki sie od nich uzależniały.

Gość kicikoci
Adoptowalam mojego kota (ma na imie Edzio) 2 lata temu jako w pelni zdrowe zwierze.Nigdy go nie kapalam.Jest bardzo czystym i stricte domowym kociakiem.Ma piekna czarna,miekka siersc....tylko ten lupiez!