Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczylll==n..a..

Co myslicie o ..?

Polecane posty

Gość dziewczylll==n..a..

Ide sama na studniówke tz. jeszcze troche czasu zostało ... ale nie mam z kim iść ... o o tym myślicie ? szukać kogoś na siłe ? ...

Gość Błękitna Rybka
nie na siłę, ale to dobry sposób i okazja, aby zaprosić Tę osobę - kogoś na kogo od dawna masz oko:);)

A kogo zaprosisz? Poznasz kogos tydzien przed studniowka na imprezie i zaplacisz za t osobe 100 zl? Lepiej isc samemu, w koncu bedzie cala Twoja klasa i na pewno bedziecie sie swietnie bawic, to wcale nie jest wstyd!

Gość dziewczylll==n..a..
nie ma takiej osoby czuje sie z tym wszystkim jak ofiara losu :( ...

Gość Błękitna Rybka
to idz z najlepszą kupmlem lub np przyjacielem, czy kumplem kogos z waszej paczki itp

Gość dziewczylll==n..a..
nie ma takiego kogoś ! ...

Gość Błękitna Rybka
to powiedz kolezankom, ze nie masz pary. Moze jakas ma fajnego kumpla, brata. U nas w lo tak było i było fajnie. Kazdy kazdemu pomagał;)

Gość dziewczylll==n..a..
szkoda mi 100 zł na chłopaka , którego na oczy nie widziałam ... to chyba nie jest najlepszy pomysł :( ....

oczywiscie, sama teraz mam studniowke i wiem zekolezanki zapraszaja jakichs kumpli, ale trzeba pomyslec czy warto to robic na sile?

Gość dziewczylll==n..a..
po prostu przykro mi :( że nie zatańcze poloneza i zaczełam sie zastanawiać czy nie zrezygnować ...

Gość dziewczylll==n..a..
no sukienki nie mam , butów nie mam ... i straciłam cały entuzjazm ...

ja tez idę sama...i tez mi z tym głupio :( zresztą już tyle o tym myślałam..ide sama. nie mam kogo wziaść a kogoś kogo prawie nie znam nie chce bo po pierwsze to zenujące a drugie 200 zł za tą osobe musiałabym zapłacić. pozdr :) kiedy masz tą nieszczęsną studniówke?

Gość dziewczylll==n..a..
26 I :/ chce zeby już było PO

a co do poloneza to rozglądnę się czy jakiś chłopak z równoległej klasy idzie sam i mu zaproponuje wspólnego polozneza..najwyzej mnie oleje. i tak kończe tą szkołe i mnie to wali juz wszystko!!łącznie z tą studniówką i tym całym cyrkiem...

Gość dziewczylll==n..a..
:) a jestes już gotowa ? [sukienka , buty itd.]

aha no ja mam 18.02 ...ale juz mieliśmy sie zdeklarować z kim idziemy..i kase zapłacić...idę wiec sama... no cóż...to tylko 1 noc...jakoś będzie...oby!

Gość dziewczylll==n..a..
a najlepsze ... chodze do humanistycznej klasy 6 chłopaków z czego 5 idzie bez pary ... mam małą nadzieje , ze chociaz tego poloneza zatańcze :O ...

Gość a ja poszlam na
studniowke z kumplem z podstawowki, bo nie mialam z kim dzisiaj jest moim mezem ;) szukaj na sile !!!

heheh mam buty i spódnice i bluzke więc chyba wszystko ;-) nic specjalnie nie kupowałam.Spódnice mam z tafty,zakupioną wczesniej na wesele kuzyna.Butki normalne czarne szpilki.A bluzka taka koronkowa,czarna,żaden gorset.A Ty?:) pozdr:)

Gość dziewczylll==n..a..
:) to masz troche więcej czasu ... mnie czekaja poszukiwania sukienki ... w przypadku braku odpowiedniej NIE IDE ! :)

Eee to fajnie masz,ze koledzy sami!! ja równiez w klasie humanistycznej, 30 kobitek i 6 facetów,ale każdy z jakąś dziewczyną idzie.No ja nie wiem czy poloneza zatańcze..najwyzej.Mam gdzieś poloneza ;-)

Gość dziewczylll==n..a..
nie chce wydawac kasy na jedną noc ! sukienka max - 150 zł ... towarzystwo szaleje :O tipsy , fryzjerki , kosmetyczki , pomaranczowe po solarium ...

Gość dziewczylll==n..a..
chłopacy stwierdzili , ze koniecznie chca iśc sami ...

ja byłam sama i świetnie sie bawiłam. koleżanka wzięła kogos na siłę i potem sie martwila czy ten chlopak sie dobrze bawi. W klasie nikt nic nie skomentował... z resztą było więcej samych dziewczyn. A poloneza tańczyliśmy i tak w gronie licealnym, czyli nie było prosblemu. baw sie dobrze i nie rezygnuj;)

Gość dziewczylll==n..a..
a w sumie to macie racje :) ... dzisiaj miałam doła :) ale teraz doszłam do wniosku , że dam rade ! ...

Niby na siłe ciągnąć można,ale czy to ma sens? ja tak myślałam jakiś czas temu,ale doszłam do wniosku,ze nie warto.Iść z kimś kogo się nie zna np.kolega koleżanki czy tez kuzyn koleżanki:/...Płacić 200 zł za tą osobę (u mnie tyle się płaci)a potem jeszcze się martwić i w sumie wydaje mi sie,ze nieswojo bym sie czuła.Bezsens.No to nie dla mnie. Troszkę boje się,ze będę sama jak palec siedziec przy stoliku,ale chyba aż tak źle nie bedzie... A u mnie to samo...Solarka,tipsy i fryzjer.heheheh...Taaak:D

Gość dziewczylll==n..a..
:) uciekam ... trzymajcie się

Gość ja wam radze
idźcie same, nie szukajcie kogoś na siłę. Ja tak zrobilam, poszłam z kolegą mojej kolezanki, którego poznałam jakiś tydzień przed studniówką. Było tak, że w ogóle mogło go tam nie być - cały czas łaził po jakichś kumplach, a ja go przez całą noc widziałam góra 2 razy. Teraz tego żałuję!

wiesz to wielki problem nie jest ale pogadac mozna prawda? tym bardziej,że widze jakie cyrki robią moje znajome z klasy...i powoli zaczynałam sie zastanawiać czy dobrze zrobiłam decydując się na to,ze pójde sama. Co do poloneza,to najwyzej nie zatancze,świat się nie zawali ;-)