Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominaaajkaaa

Jedno życzenie....dla jednej zapomnianej osoby.

Polecane posty

Gość zapominaaajkaaa

spotkanej kiedyś, gdzieś, zapomnianej, odeszłej. Tutaj miejsce by złożyć Jej/Jemu życzenia, których nie macie okazji złożyć osobiście. Ja zacznę. To mój kolega ze studiów. Wyjechał w czasie licencjatu. Od tamtej pory minęło 5 lat. Nie mam już z nim kontaktu, a wielu mu zawdzięczam. Marku - pomyślności i radość z życia 🌻 😘

Wszystkiego najlepszego zycze mojemu bylemu chlopakowi:D Zeby jego zycie bylo lepsze niz dotychczas. Dziekuje Ci Slawku za najwspanialsze chwile jakie spedzilam z toba. Zawsze bedziesz obecny w moim serce. Nigdy Ciebie nie zapomne moja pierwsza milosci❤️

Gość tyram
No piękny temat... To tak ode mnie dla mojej byłej żony... Niech Ci się szczęści! W domu, w pracy, i z Krzysiem;) I jeszcze Ilonie... Powodzenia.. Nie dane mi było nigdy im tego napisać ani powiedzieć. Dzięki za ten top;)

Gość aleswieeetne
a ja dla wszystkich osob ktorym wiele zawdzieczam rodzicom, dziadkom, przyjaciolom zawsze w swieta tak rozmyslam wiem ze czesto jestem nieprzyjemna uparta ale tak naprawde kocham was wszystkich bardzxo wina lezy w moim charakterze no i mam postanowienie by chociaz probowac sie zmienic cmok cmok

Gość aleswieeetne
no i oczywiscie oni nie sa zapomniani ale musialam napisac :)

Gość To ja też powiem
Dla Ciebie, najlepsze życzenia choc od rozstania minęło już kilka lat, to nigdy nie zapomnę jednej wielkiej miłości z liceum :) Wszystkiego Najlepszego. Mam jednak nadzieję ze przestaniesz chodzic na te dziwki tanie, tak słyszałam ze sobie pozwalasz 😠