Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżeniffer

Czy opłaca się czekać na tzw. księcia z bajki ?

Polecane posty

Gość Dżeniffer

Macie tak czasem, że jak wam się ktoś spodoba, zastanawiacie się, czy się umówić z tą osobą, czy może odpuścić sobie, bo czujecie, że gdzieś czeka na was ''ten ktoś''? Dodając, że w tej aktualnej widzicie kilka wad:( , mimo, że jednak jest w waszym typie... Spróbować czy czekać, oto odwieczne pytanie. Bo jeśli źle wybierzemy, może to ujemnie rzutować na całe nasze późniejsze życie (rozczarowanie). A jeśli znalazłyście kogoś takiego typu ''ten na zawsze'' (gratuluję) po czym poznałyście, że to ten ? :)

Gość gfdfgdfg
czekałam, doczekałam się i wcale nie był takim księciem... ale to dawno było, teraz jestem szczęśliwa... ot tak, poprstu

Gość ciekawska Ania
każdy ma wady i to od nas zalezy czy je zaakceptujemy czy nie,czy potrafimy ze sobą rozmawiać itp. Księciów nie ma :-(

Gość the_real_princess_SiSi
sadze ze jak spotkasz tego jedynego nie bedziesz miala zadnych watpliwosci. na razie widocznie go nie spotkalas tylko probujesz na sile.

Gość Dżeniffer
A po czym poczułyście, że to ten jedyny, a nie tylko jakieś jednorazowe zauroczenie?

Gość Żona_swojego_mężą
nie wiem czy są KSIĘCIOWIE, wiem, ze czekac warto, na tego jedynego. ja znalazlam :) przyszedl zupelnie niespodziewanie, w momecie, gdy gotowa bylam uwierzyc w to, ze czekac nie ma sensu... wiadomo, ze nikt idealny nie jest... ale gdy sie kocha i jest sie kochanym - wad sie nie widzi :) lub widzi sie, ale wydaja sie nie istotne.. szukajcie a znajdziecie :)

Gość Żona_swojego_męża
po czym poznac...? poprostu sie wie, ze chce sie z nim zycie spedzic. i juz.

Przecież książęta i królewicze istnieją, ale oni raczej żenią się z królewnami. :P Zawsze możecie poczytać sobie jakieś romanse, żeby sobie ulżyć...

Gość tylko jeżeli
ona każdego skreśli na dzień dobry, bo wygląda na to że ma wady, to książe poleci za ciapki na rumaku :P

Gość Żona_swojego_męża
nie trzeba skreslac, pewnie ze nie :) ale to, czy to TEN to sie czuje, albo sie nie czuje. jak nie czuje, to nie ma sensu sie angazowac... tylko komus sie rani uczucia, a samemu marnuje sie czas.

Gość tylko że po
1 dniu nie wiasz czy to ten. Jedyne co możesz wiedzieć to jak na ciebie działją jego feromony, wygląd czy wstępne wrażenie o psychice, charakterze (niepotrzebne skreślić) :P

Gość tylko że po
jescze jedno a duż jest takich typków (płci obojga) co uważają że po jednym spotkaniu już wszystko jasne. W życiu nie zdarzyło mi się żeby spodobała mi się jakaś dziewczyna tylko na podstawie wyglądu, bez wstępnej wiedzy o charakterze (nawt błędnej :D)

Gość Żona_swojego_męża
no ciezko mi powiedziec... bo w sumie ja to wlasnie juz przy pierwszej rozmowie wiedzialam: TO TEN :)

Gość Dżeniffer
to znaczy, że jak zadziała na mnie ''pozytywnie'' to to właśnie ten? :P

Gość Dżeniffer
Wiem tylko tyle, że najważniejsze jest, żeby darzył mnie szacunkiem, zainteresowaniem, i oczywiście uczuciem, to podstawowe rzeczy, jakich szukam, o, i był kulturalny :) Czy są jeszcze gdzieś tacy ludzie? :)

Gość wygineli na wojnie
Polsko-Krzyżackiej :P

Gość Żona_swojego_męża
znam jednego, ale jest juz zonaty :) a drugi to moj brat :) i jak dotad - sam jest :/

Gość wygineli na wojnie
bo napewno nie przystaje do stereotypu mężczyzny lansowanego w takich miejscach jak kafeteria :D a wtedy to już może iść do zakonu, bo z biegiem czasu będzie tylko gorzej, no chyba że brat ma 10 lat :classic_cool:

Gość Dżeniffer
naprawdę zostali już tylko tacy o manierach żywcem wyniesionych z serialu o Kiepskich? :(:(

Gość Żona_swojego_męża
brat - super facet, jakby nie byl bratem... to kto wie :D heheh, a lat ma 26. tylko te baby glupie sa... :P

Gość a tak naprawdę
to Żona_swojego_męża nazywa się Stefan ma 56 lat, pracuje jako nocny stróż i dla zabicia czasu wypisuje głupoty na babskim forum :P

Gość nie masz co czekać
bo On już jest ze mną... a tak szczerze to czekaj, bo warto..

Gość the real_princess_SiSi
jak to bedzie ten jedyny to gwarantuje Ci ze bedziesz to czula. nie moge Ci powiedziec jak. kazdy to odczuwa inaczej. Po prostu bedziesz bardzo zakochana i nie bedziesz sobie wyobrazala zycia bez niego.

Gość Dżeniffer
dzięki za rady, pozostaje mi wybrać się z nim gdzieś i poznać go bliżej, kto wie, może to TEN? :)