Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja...

biżuteria ślubna

Polecane posty

Gość konstancja...

Polecam stronę internetową z superową, ręcznie wykonywaną biżuterią slubną i nie tylko. Robi to moja koleżanka, ma niezwykły talent, niedawno ma swoja firmę. www.wavellit.pl

Gość bardzo ładna
ale horrendalnie droga - zwłaszcza naszyjniki. Wiem, co mówię, bo sama dla siebie i koleżanek robię takie rzeczy. Może to kwestia konieczności odprowadzenia podatku... ja nie robie tego zarobkowo.. niemniej, elementy są warte mniej - więcej 1/7 tej ceny (taki naszyjnik z syntetycznych opali.. cały sznur opali można mieć za 10zł na targach biżuterii i minerałów...). Jeżeli koleżanka celuje w bogatą klientelę, to ma szanse - ale "normalny" człowiek kupi sobie podobną rzecz na Allegro za ułamek ceny. W każdym razie - powodzenia :)

Gość asia-frycia
faktycznie ladne i faktycznie drogie

Gość abctom
Szkoda, że niektórzy ludzie kupujący i sprzedający na allegro, bądź robiący biżuterię dla siebie, nie biorą pod uwagę czegoś takiego jak podatek VAT, który w wypadku srebra to 22% , który każda firma musi odprowadzać. Niestety niektórzy ludzie tak reagują na ceny, nie zdając sobie sprawy z kosztów firmowych jakie trzeba ponieść. Poza tym, według mnie ceny w tej firmie wcale nie różnią się od cen w innych sklepach internetowych, a czasem są nawet niższe. Kupują na allegro czasem nie dostaję się tego co się zamówiło a w wypadku sklepów tak, ponieważ odpowiadają za to co sprzedają tak samo jak normalne sklepy (a w dodatku istnieje możliwość zwrotu towaru do 10 dni). Pozdrawiam

Gość abctom
Szkoda, że niektórzy ludzie kupujący i sprzedający na allegro, bądź robiący biżuterię dla siebie, nie biorą pod uwagę czegoś takiego jak podatek VAT, który w wypadku srebra to 22% , który każda firma musi odprowadzać. Niestety niektórzy ludzie tak reagują na ceny, nie zdając sobie sprawy z kosztów firmowych jakie trzeba ponieść. Poza tym, według mnie ceny w tej firmie wcale nie różnią się od cen w innych sklepach internetowych, a czasem są nawet niższe. Kupują na allegro czasem nie dostaję się tego co się zamówiło a w wypadku sklepów tak, ponieważ odpowiadają za to co sprzedają tak samo jak normalne sklepy (a w dodatku istnieje możliwość zwrotu towaru do 10 dni). Pozdrawiam

Gość nicola76-
ale ja kupilam biale zloto z malutkimi diamencikami -kolczyki, lancuszek z zawieszka i branzoletke za ok £450, wiec dla mnie ta sztuczna bizuteria jest droga

Gość mała_Miiiii
ale to nie jest sztuczna biżuteria, czytaj uważnie! naturalnie kamienie i srebro ...i wszystko na najwyższym poziomie, wiem, bo sama miałam z tej stronki biżuterię do ślubu, robioną z resztą do mojej sukienki na zamówienie indywidualne. Ja osobiście polecam www.wavellit.pl ! Jestem bardzo zadowolona ! Pozdrawiam ;-)

Gość mnie tam się nie podoba
wcale nie jest taka bardzo ładna