Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge zasnac

klopot z zasnieciem

Polecane posty

Gość nie moge zasnac

myślę o tym co mi powtarza mader: "masz za duze ambicje i za male zdolnosci"...:(

Gość nie moge zasnac
jest skrzywioną kobietą, ktorej nie dano w zyciu wsparcia, ale miala chociaz przyjaciółkę, z ktora sobie pomagały

Gość nie moge zasnac
nie chce miec dzieci spelnialam ambicje rodzicow az wpedzialm sie w lata a teraz nawet zawodu porzadnego nie mam i musze nadrabiac faceta tez nie mam

Gość nie moge zasnac
przywyklam do tej sytuacji, duzo czasu mi to zajęło, kilka załamań

Gość nie moge zasnac
na poczatku zabralam o uwage na forach internetowych, w domu nie ma z kim porozmawiac, nie spelnilam nadziei mimo skoncznych studiow mialam niefart i za slabe umiejetnosci, ale na szczescie sa jeszcze obcy ludzie, nie jestem skazana na rodzinkę i ich ciaglą krytykę albo bycie nie zauważoną dobranoc, milych snów, moze ktos tez kiedys mnie zrozumie 🌻

Gość nie moge zasnac
nie chcialabym tak się znęcać nad swoimi dziećmi, jak moja matka nade mną, bo uwazam jej postepowanie za znęcanie się psychiczne

Gość nie martw się.................
prześpij się, moze jutro spojrzysz innym okiem na towszystko

tez nie chce NIGDY byc dla dziecka jesli w ogole bede je miec, taka jak matka dla mnie. jak juz sie wyniose z chaty, to zerwe ze starymi wszelkie kontakty. teraz ide spac

Gość nie moge zasnac
nie chcę juz Wam glowy zawracać, muszę jako9s sobie z tym radzic...dziękuję kokietko za mile slowa:) bardzo są dla mnie ważne duzo pracy wlozylam w zyciu wnauke i pracę, ale mialam niefart i klopoty rodzinne, robilam co moglam

nie moge zasnac>>>>nie przejmuj sie najwazniejsze aby sie nie poddawac i pogodzic z porazkami.jak zaczniesz sie zamartwiac i myslec to moglam zrobic tak tamto tak to bedzie katastrofa 3maj sie🖐️

Gość nie moge zasnac
milych snów, muszę pojsc juz spać🌻:*