Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkliste oczy

Januszek,Andrzejek,Krzysiu - ladne imiona dla chlopca?

Polecane posty

Gość szkliste oczy

Podobaja sie Wam? Z wszystkich Januszow jakich znam to rowne chlopy,tak samo Andrzej i Krzysiu bardzo dobrze mi sie kojarzy. A co jak bedzie dziewczynka?:D Moze Kora,Nina? :)

Gość tragiczne obciachowe

Gość szkliste oczy
dlaczego?:( to jakie w takim razie...?

Gość Krzys ladnie

Gość ten durny temat
byl tu chyba ze 1000 razy! dajcie se siana. kupcie sobie dobry kalendarz z imionami.

Gość szkliste oczy
no to moze powiecie ze Natan i Olivier...?:O

Gość fajne ale...
Janusz takim bardzo poważnym imieniem, Andrzej i Krzysztof ładne. Nina bardzo ładne imię, miękkie, eleganckie, z Kory bym zrezygnowała, jest ładne, ale... dużo piesków ma tak na imię. Na osiedlu mojej koleżanki co trzecia suczka to Kora.

Gość aż mnie zatrzęsło
tylko Andrzej kojarzy mi się jako tako... albo jeszcze lepiej - Jędrzej :))

Gość szkliste oczy
No ja wlasnie mysle o tym zeby kiedys bylo mu dobrze.Dzieckiem jest sie lat 20,przez nastepne 60 jest sie doroslym...Jak do 50-letniego faceta powiedziec kiedys "Natan"...:O

Gość fajne ale...
tak, ale Janusz to już trochę imię staroświeckie. Dobre 50 lat temu. Jak słyszę to imię to widzę w myślach faceta co najmniej 40letniego albo starszego. No wiesz, typu Włodzimierz, Stanisław, Kazimierz.

Gość mama natana
a co ci sie k... nie podoba w imieniu Natan?!

mam kolege w miom wieku-czyli 23 i ma na imie Janusz a wszyscy wołają na niego Jasiu, Jasiek i mi się podoba to imie :)

Gość szkliste oczy
nie podoba mi sie to,ze teraz jest "bum" na Natany,Oliviery, Julie,Olivie i Nicole...Te imiona sa banalne i plytkie.Kierujecie sie moda a nie myslicie co bedzie za kilkanascie lat.Poza tym jak to brzmi :"dzien dobry,panie Natanie..."Litosci😭

Gość szkliste oczy
o,Jasiek:D

Gość moja kolezanka urodzila
blizniaki i chłopczykowi dała imię Bartosz a dziewczynce Nadia

Gość bartoszu
bartoszu, bartoszu, nie traćwa nadziei :p

Gość szkliste oczy
no to jakie jeszcze...no niech ktos cos powie,ale cos sensownego - bo jak czytam topiki gdzie tylko ten cholerny Natan i Olivier to mi niedobrze...chce "normalne",polskie imie

Gość nie rozumiem........
czy napiszesz w metryce \"Januszek\"? Czy Janusz? Jesli Janusz to po kiego wolac Januszek??? Glupie te polskie zdrobnienia :O Jak czytam o tych wszystkich Stasiach, Frankach to mi zal dzieci bo jak one dorosna, to moda bedzie inna. I o co mi chodzi? O odwage wpisania Stasiu, Franiu w metryke a nie jak ksiadz kaze ... Stanislaw, Franciszek :O Ja mam na imie Stefania, bo to z Tredowatej wziete. Bylo akurat na czasie a czuje sie z tym jak glupia, bo moje kolezanki, rowiesniczki, maja Malgorzata czy Katarzyna na imie. I mi sie podoba a nie Stefania. Znalam tez Brigide, na czesc Bardot! Tylko, ze byla gruba, zezowata i nie dbala o siebie :O Wolalabym aby rodzice bardziej mysleli co moze byc mogne, jak dziecko, mlody czlowiek, bedzie wolane w przyszlosci! Stefa, tez mi cos!!!!!

Nie macie czasem wrażenia, że zwyczajnie byłoby nudno i banalnie, gdyby wszystkie dziewczynki miały na imię: Kamila, Karolina, Ania, czy Kasia, a chłopcy: Bartek, Karol, czy Piotrek? Jakieś urozmaicenie musi być i stąd moda na Oliwię, Olivierów, Alanów czy Nikolę. Zresztą gdzie Wy widzicie istny nalot Oliwek czy Natanków? Ja byłam wczoraj w centrum handlowym i tam co drugie dziecko miało na imię Kuba albo Julia.

Gość AiK
Andrzej i Krzysztof to ładne imiona

Gość malagga
bardzo ładne polskie imiona - szkliste oczy :)

Gość mnie się Natan
ŹLE KOJARZY. JEST W KLASIE U MOJEGO SYNA CHŁOPAK O TAKIM IMIEIU I JEST BARDZO AGRESYWNY, BLUZGA NA PRAWO I LEWO..

ja jak będe miała syna to bedzie miał na imie: Maciej, Michał albo Mariusz a dziewczynka: Natalia-na 100% ale podoba mi się jeszcze Patrycja, Paulina i Sandra.

Gość no więc
mój brat ma na imię Krzysztof, baaaardzo lubię to imię On teraz jest w Anglii, nie potrafią tam wymówić " Krzysiek ", więc wołają na niego " Kris ", też ładnie ;)

Gość udaj że masz dużo pracy
nigdy nie dałabym swojemu dziecku żadnego z tych imion; jest ich za dużo, są oklepane jak zjełczała klacz. zajrzyj do kalendarza, jest tyle pięknych imion poza tymi, które wymieniłaś.