Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjer w biedronce

Jakie uslug maoge oczekiwac od tirowki - na drozsze nie mam kasy

Polecane posty

Gość kasjer w biedronce

Tylko seks klasyczny od tyly i nic wiecej czy cos jeszcze , nie za zimno teraz bo pojade rowerem i bedziemy musieli kochac sie na dworze w lesie .

Gość Nati292929
za dopłatą (50 zł) powie, że Cię kocha naprawdę warto dołożyć te pół stówy! :-)

Gość semp_milosci
Z tirówkami rzadko bywam ale: - ręką zrobi ci dobrze za 20 złotych - oral ci zrobi za 40 - 60 - oral bez gumy z wytryskiem w ustach 50-100 - sex od 50 - 70 Dużo zależy od regionu konkurencji i jakości tirówek. Ceny podałem raczej z tej niższej bramki...

Gość ale z ciebie desperat
na pewno mozesz liczyc na syfa. to taki darmowy prezencik od szlory przydroznej tudziez zwanej lesnym ssakiem.

Gość kasjer w biedronce
Za malo zarabiam zeby miec dziewczyne , na tirowki ide pierwszy raz .

Gość miał 5 zł i wielką potrzebę więc uderzył do tirówki. - Co dostanę za 5 zeta? - Co najwyżej możesz mi dupę wylizać. - No to dobrze. Liże nagle przerywa i mówi. -K...a ale ty masz owsiki... -A co za 5 zł krewetki chciałeś? A jak będziesz już wybierał tą tirówkę to szukaj zezowatej. Bo to zawsze loda zrobi i auta przypilnuje.

Gość kasjer w biedronce
a czy ruskie tirowki sa tansze? i czy oferuja cos ekstra?

Gość nie ruskie tylko
białoruskie:o

Gość kasjer w biedronce
no wiadomo ze bialoruskie, wiesz cos o nich?

Gość k...a ale desperaci z was

Gość prowokacjaaaa

Gość kilikili
Morał -sztuka chedozenia wg p.Boya-Zelenskiego Najważniejsza rada, Którą na koniec dlatego wykładam: Nie chodz do kurwy, chociażbyś z pragnienia Usychał, tego czarciego nasienia Unikaj zawsze, choćby kapucyna Przyszło ci urżnąć, z nimi nie zaczynaj. Wiedz, że kloaką jest kurewska potka, Że chuja wsadziłbyś jak do wychodka, Bo każdy, nawet najwstrętniejsze chuje, Jak do kanału, z chuja do niej pluje, A chuj twój godny jest chyba salonu. Jakżebyś potem mógł puścić się z żoną I do jej czystej, rozkosznej poteczki Wsadzać brudasa, co z śmierdzącej beczki Pił świńską rozkosz. Z tej ohydnej misy Wyniesiesz trypry, szankry, syfilisy, I jako człowiek będziesz upodlony. Czy dla kochanki, czyli też dla żony Tak dla mężatki, jak dla wdowy, panny, W czystości chowaj chuja nienagannej, Myj więc go co dzień, by się ser nie tworzył, A będziesz zdrowo i długo chędożył.

Gość wanessska
Obrzydzil mi tirowki ten Zelenski boy

Gość a to swintuch z niego

jak bedziecie tu takie swinstwa wypisywac to was moheratorki na flekach wyniosa z kafeterii :classic_cool:

Prowokacja moze i tak,ale ja wczoraj bylem dokladnie na trasie Krakowskiej miejscowosc Lazy 3 km od Janek niektore fajne sa no i skorzystalem(tez pracuje jako kasjer tylko w Geant) 40 zlotych za lodzika tylko w gumie,ale bylo warto napewno sie skusze,po za tym nie stac mnie na dziewczyne wiec jakos trzeba sobie radzic. Od razu wiedziala jak sie mna zajac troszke starsza ode mnie byla,ale naprawde warto.