Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzykowwaaa

Dziewczyny strasznie mnie zasmucilyscie tym co piszecie

Polecane posty

Gość pieprzykowwaaa

jest tu na kafe zdjecie slicznej laseczki!!ale ona ma pieprzykli na twarzy trzy i sie smiejecie ze ohydne te pieprze kurcze:( ze one szpecą i ja mam pytanie : CZY JESLI MAM JEDNEGO PIEPRZYKA W TYM SAMYM MIEJSCU JAK MARLIN MONROE ZARAZ NAD POLICZKIEM I KOLO NOSA??to tez mnie to szpeci?? pytanie głupie ale chce wiedzieć bo mam komplekst tego pieprzyka juz normalnie jak czytam wasze posty:(:( moj pieprzyk jest identyczny jak o monroe marlin i w tym samym miejscu wiec wiecie o co chodzi

Gość ale masz problem
daj spokoj, sa ludzie, ktorzy nie chodza na przyklad a ty sie jakimis pieprzykami martwisz... a jak ja ruda jestem, to co? zabic sie mam?.......

Gość tak..
jestes beznadziejnie głupia:o:o:o

Gość też mam
A ja mam pieprzyk w miejscu gdzie ma go Cindy Crawford. Wcześniej miałam też na środku brody - jak ta dziewczyna. Miałam straszne kompleksy z tego powodu:O Usunęłam pieprzyk z brody. Teraz mam tylko jeden i czuję się o wiele lepiej. Aha, podkreślam...JA czuję się lepiej. Co do innych - wisi mi to czy im się mój pieprzyk podoba czy nie:)

Gość o jezu idz do chirurga
i po klopocie

Gość jedna_płci_żeńskiej
bez sensu jest szukać u innych akceptacji, zwłaszcza w tak różnorodnej grupie jak ludki w necie np moja mama uważa takie pieprzyki za cudowne, za oznakę urody, ja za wyjątkowo ohydne, i czy to coś zmienia? a laska na zdjęciu wygląda ślicznie a pieprzyki całkiem interesująco więc nie rób problemów z niczego i nie dopytuj innych co myślą, bo jeśli nawet powiedzą prawdę, to wiadomo że możesz od różnych ludzi usłyszeć różne opinie

wiesz ludzie sa zawistni, zazdrosni, zakompleksieni, lubia mieszac z błotem....ta dziewczyna jest bezsprzecznie sliczna..jesli komus sie nie podoba to pewnie tylko daletego ze jest \"ciemna\" a ktos zdecydowanie jednak woli blondynki...ma ładne oczy, usta, cere, włosy...wiec, wiec trzba sie jednak do czegos dojebac !!!!! wiec dojebali sie do pieprzyków...beznadzijne... a co do ciebie, jesli jestes ogolnie ładna to zaden pieprzyk nie odbierze ci urody, jesli jestes nieładna to na pewno nie ten pieprzyk decyduje w tej sprawie..

Gość Hey Jude
no dobra ta laska na zdjęciu nie wygląda za dobrze ztymi pieprzykami, bo ma ich trzy i sa tak ułożone że to troche śmiesznie wygląda, ale skoro Ty masz tylko jeden to nie ma powodów do zmarwień, na pewno jestes bardzo ładna

Gość pieprzykowwaaa
no dzieki dziewczyny! nie chce mowic o sobie ze jestem ładna ale jesli mam powiedziec jak wygladam to powiem ze jestem bardzo podobna do takiej aktorki isabeli scorupco..ale własnie mam pieprzyka cholercia :):) zreszta izabela scorupco też ma chyba ..chyba ze go juz usunela ..bo miala z boku policzka ..

Gość pneizle jestes podupcona
IZABELA SCURUPCO NIGDY NIE MIALA PIEPRZYKÓW ZADNYCH ..!!chyba ci sie porabalo w głowie..!

Gość kuźwa jakie pustostany
:o

Gość o ludzie a ja mam bliznę
po wypadku na twarzy i musze z tym zyć :o Też mi problem pieprzyk. Zgodziłabym się i na 10.

Gość wenda
dziewczyna ze zdjecia jest sliczna,a ty nie przejmuj sie swoim pieprzykiem,i nie sluchaj zawistnych lasek ktore marza by wygladac tak,jak ta mala ze zdjecia,tylko zamiast sie do tego przyznac,wola obrzucic ja blotem.to ohydne

Gość tez mi sie wydaje ze
scorupco nie ma pieprzyka..a raczej napewno nie ma!!

Gość napierdykana bambolinka
o kuzwa ile ty mas zlat ? pewnie z 14 słuchaj ludzie sie smieja z jej pieprzykow bo 1 chca sobi epoprawic samoocene i kogos wymiac , podetrezc sobei kims dupe 2 pewnie ich ryje nie nadaja sie do pokazania publicznie i dlatego chca 'sciagnac do poziomu' kogos kto sie n ato odwazyl 3 czuja sie pewnie bo nikt nie widzi ich wad a ze ona łądna to trzeba cos znalez wiec poprostu wychodiz ZAKOMPLEKSIENIE POLSKIEGIO NARODU I ZAWISC a zsmiech bierez a jak bedziesz miałą celulit i rozstepy to juz nei bedziesz miec prawa wstepy na plaze ani chodzenia w krotkich spodnicach bo cie zniszcza :) a jesli masz ladne i szuple nogi i nosisz krotkie spodnice to zniszca cie jescze bardziej :D

Gość napierdykana bambolinka
sory za literowki ale nie mam niektorych guziczkow :D:D:D

Gość pieprzykowaaa
nie mam 14 lat ..mam lat 23 ale chce wiedziec co myslicie o tym po to to pisze i już :)dziekuej za rady!poprostu jak czytam to kafe to niektóre posty mnie rozwalaja i sklaniaja do przemyslec a ze zobaczylam jak krytykujecie dziewczyne za pieprze które tez mam to mi sie dZiwnie zrobilo ...bo nie wiem co ludzie mowią w atkim razie o mnie :):)haha ot co!!pozdrawiam

Gość pieprzykowaaa
a izabela scorupco raczej ma pieprzyka wiec nie fanzolcie :)

Gość a ja tez mam i co
Ja mam tez jeden nad ustami, tak jak miala marylin m. i go nienawidze!! ludzie mowia ze jes fajny ale ja najchetniej bym sie go pozbyla. Uwazam ze pieprzyki oszpecaja twarz, nienawidze tej strony twarazy, i denerwuje mnie jak ludzie o nim mowia, a niestety pieprzyk jest czyms charakterestycznym, co dopiero na twarzy! Chetnie bym wyciela to gowno, i zazdrosze wszystkim ktorzy maja piekne gladkie twarzyczki.

ja mam dwa pieprzyki na twarzy i powiem ci szczerze, że ja mam na tym punkcie schizki bo wydaje mi sie, że jak ktos patrzy mi się na twarz to własnie tylko to widzi. chciałam sprawdzić czy tak jest rzeczywiście i pytałam wielu moich znajmowych a oni twierdzą, że jak ze mną rozmawiają to wogóle nie zwracają na to uwagi.mimo tego jestem umowiona na styczen do chirurga, żeby usunąc pieprzyki z innych miejsc na ciele.zobacze jak to wyjdzie, czy nie bedzie blizn i pomysle nad usunieciem tych z twarzy.ale podkreślam jeszcze się zastanowię :)pozdrawiam

Gość retisszzzz
A DUZE TE PIEPRZYKI MASZ??

Gość o co temu tematu chodzi
dawaj fotę, ocenimy, zobaczymy co sie da zrobić....

Gość to moje fotki
to byłam ja- powabny elf, sorry zapomniałam wpisać nicka :)

Gość ale te pieprzyki
to chyba flamastrem zrobiłaś.

Gość petunia8
tez mam pieprzyk w tym sammym miejscu co Ty i go nienawidze:P a ci co uwazaja to za smeiszny i durny kompleks niech sie zastanowia jak by sie czuli z takim malym brazowym gowienkiem na twarzy:P

Gość karolina222
ja mam sporo pieprzykow, na twarzy rowniez ale niewielkie, mojemu chlopakowi sie podobaly :)

Gość plociuchyXL
a Skorupko ma taki pieprzyk duzy na policzku