Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hey Jude

Jak dbać o twarz - wasze sposoby...

Polecane posty

Gość Hey Jude

Hey, nie wiem czy był juz taki temat, ale jeśli tak to po prostu nie musicie pisać, ale wiem że jeśli kogoś to interesuje to i tak będzie sie tu wypowiadał. Więc chciałabym abyśmy tu pisały nasze sposoby pielgnacji twarzy. Nie chodzi mi tylko o cerę trądzikową(chociaż sama taką mam) ale o wszystkie rodzaje skóry.

Gość Hey Jude
Więc ja pierwsza: Na początek dodam tylko że mam tłustą skórę. Więc rano myję twarz mydłem protex z ziołami, na razie nie stosuję toniku(wydaje mi się nie jest mi potrzebny), potem nakładam niewielką ilość kremu pichtowego i make-up, nie maluję się tylko nakładam podkład L'Oreal Pure make-up odcień 30, wcześniej używałam 25 ale wyglądałam blado i przez to przebarwienia, czy jakieś pryszcze były widoczne. Jak przychodzę do domu to czasem od razu myję twarz, a czasem czekam do wieczora, oczywiście myję mydłam protex z ziołami(uważam że jest najlepsze do mycia twarzy, a używałam juz bardzo wielu preparatów) no i krem pichtowy(tylko więcej niż rano) a na blizny po pryszczach sudocrem.