Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okiiku

Wyobrażacie sobie co np. będzie w roku 2586...?

Polecane posty

Gość okiiku

Nasze kości już zmienią się w popiół. Te komputery na których teraz pracujemy będą w muzeach wystawione jak my dzisiaj mamy pokazane śmieszne narzędzia ludzi pierwotnych ;). Ciekawe czy znowu nastąpi jakiś przełom. Bo wiadomo ludzie zyją ,żyja bez czegoś a potem boom i jakiś pomysł diametralnie zmienia świat. Tak było z żarówką, tak było z odkryciem M.Kopernika, tak było gdy powstał pierwszy telewizor, a całkiem niedawno jak skonstruowano pierwsze komputery ;).Medycyna przedłuża nam zycie... Ciekawe jaki bedzie świat w 2586 r.

Gość Nati292929
czy nadal ludzi będą nurtować dylematy związane z analem i grzybicą?

Gość ruuu
Facetów już nie będzie. Seksmisja sie kłania.

Gość a moze...
"Nie wiem, jak będzie wyglądała trzecia wojna światowa, lecz wiem, że czwarta wojna światowa odbędzie się na kije i maczugi" A.Einstein Może chciwość ludzka i zawiść spowodują, że życie na ziemi potoczy się zupełnie inaczej niż teraz sobie je wyobrażamy? Może wrócimy na drzewa i będziemy kopulować ze wszystkim co wygląda tak jak my?

Gość ludzie nie nadaja
sie do kierowania swiatem, do tego czasu juz nic nie bedzie :(

Gość iwona g
dziadkami bedziemy albo juz dawno spopieleni na tosta

Gość asia22.
Moim zdaniem to wszystko pojdzie jakims innym torem, w inna stronę.Mysle, ze raczej zaczniemy sie cofac,a nasza cywilizacja upadnie.Gdy widze jak juz teraz swiat jest rozwiniety , jakie sa maszyny, wynalazki, jak sie zachowuja ludzie to zastanawiam sie czy moze byc jeszcze bardziej nowoczesnie? Co moze jeszcze powstac czego jeszcze nie ma? Jedyne co mi przychodzi do glowy to to, ze nasza cywilizacja osiagnela juz maksimum rozwoju i wkrotce nastapi jakis przelom.

Gość śmierdząca kuUpa
ja wiem co bedzie!! bedzie cos tam z 11 wymiarami zwiniętymi w stałą Plancka ale za h nie wiem o co tam chodzi bo zasnelem na fizyce...

Gość wreszcie
nie będzie tego0 przybytku rpozpusty zwnego kafeteria HURAAAA :classic_cool: