Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MISIABEREK

PĘKŁA GUMKA PODCZAS STOSUNKU

Polecane posty

Gość MISIABEREK

OD 4 MIESIECY NIE BIORĘ PIGUŁEK ANTYKONCEPCYJNYCH, OSTATNIO KOCHAŁĄM SIĘZ CHŁOPAKIEM I PĘKŁĄ NAM GUMKA ALE ON NIE DOSZEDŁ, TO BYŁ 17 DZIEŃ CYKLU, JAKIE JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO ŻE ZAJDĘ W CIĄŻE, NIE CHCIAŁABYM SIĘ FASZEROWAĆ POSTINOREM BO 2 MIESIĄCE TEMU ZDARZYŁO NAM SIĘ TO SAMO I JUŻ GO ZAŻYŁAM A SŁYSZAŁĄM ŻE TO DOŚĆ SILNY PREPARAT HORMONALNY I NIE POWINNO SIĘ Z NIM PRZESADZAĆ. CZY POWINNAM SIĘ OBAWIAĆ ŻE ZAJDĘ W CIĄŻE??? NIE WIEM CO ROBIĆ. POMÓŻCIE

Gość nie czytam krzyku

Gość iwona g
jak nie doszedł to co za obawa? nie ma wytrysku ani kropelki to nie ma strachu:)

Gość SIOSTRA DOBRA RADA
JAK PĘKŁA GUMA TRZEBA BYLO KUPIC POSTINOR I BYLOBY PO WSZYSTKIM

plukanka 1/2 octu i 1/2 wody zeby zakwasic i plemniczki zdychaja polecane przez gina ze szpitala zamiast postinoru

Gość Tak na...
...moje oko prawdopodobienstwo P=99%, mozesz juz zaczac obgryzac paznokcie... ...jest takie powiedzonko, nie uwazalas jak robisz to teraz rob jak uwazasz...sorki :o

Gość mumi ile ty masz lat
?? na forum dziewczyna.pl o tym przeczytalas ? :O

Gość MISIABEREK
mumi a gdzie słyszałaś o tej miksturze z octu i wody??? czy ta woda ma być zimna czy letnia????

gdy nam sie to przytrafilo, ten gin polecil metode naturalna ..ale..zeby nie bylo za kolorowo nalezy wykonac plukanke zaraz po \"wypadku\" ;) jesli dziewczyna 3 dni po fakcie zastanawia sie na forum czy jest w ciazy to..coz..radze postinor

Gość kretem płukać
a potem się w łeb stuknąc, bo coś często ci sie zdarzA

Gość MISIABEREK
stosunek odbył się jakieś 6 godzin temu czy w tej sytuacji mogę to zastosować???

Gość MISIABEREK
Mumi czy ten ocet nie spowoduje podrażnienia

Gość malenstwo.....
ja bym proponowala postinor. chemia bo chemia ale napewno skuteczniejsza. a niby jak "tam" wyplukac? stanac na rekach i skakac? jak Ty sobie to wyobriazasz? uzywalaas postinoru wic wisz jakie ma dzialanie---> zluszcza nabl. + zaplodn. kom. a ta mixtura magiczna po co ma zakwaszac reszte plemniczkow jak juz jeden np. zaplodnil. lec po postinor albo do gina. pozdrawiam i 3mam kciuki zeby bylo po Twojej mysli

Gość MISIABEREK
czy jesli użyłam ponad miesiąc temu postinoru to nie będzie to niewskazane żebym zażyła go i tym razem?????

Gość malenstwo.....
zadna nas Ci tego nie powie, zadzwon do ginekologa i niecg on Ci powie. skoro bralas tabsy wiec pewnie masz stalego. dzwon i sie pytaj. a jak ktos Ci powie zeby wsadzic koperek bo pomoze to tez posluchasz? nawet sobie tymi radami gowy nie zawracaj. wiem jaka jestes przerazona- tez raz tak mialam, wiec rozumiem. zlapiesz sie kazdej mozliwej opcji.. to normalne. zadzwon od razu bedziesz miec spokoj. 3mam kciuki

Gość MISIABEREK
dziekuje wszystki tym którzy w konkretny sposob wypowiedzieli sie na ten tamat, w takim razie jednak postinorek

Gość malenstwoo...
a! jeszcze jedno. nie slyszalam wiekszej glupoty niz ta: nie bylo tytrysku nie ma sie o co bac. to skad ciaze ze stosunkow przerywanych ? i skad taki duzy wskaznik P?

Gość deli24
jak długie masz cykle?u jednych 17dc jest płodny i innych nie. Ja 17dc przeważnie mam owulacje

Gość ala1234
pomocy.......wczoraj kochalam sie z facetem 2 miechy temu rzucialam tabsy..........kochalismy sie zaledwie 4 sekundy :P czy moge miec obawy?????przed wejsciem jego czlonek byl suchy a do wytrysku nie doszlo(szczerze to dalejko mu jeszcze bylo).......mam nie regularne cykle po hormonach......ale okres skonczyl mi sie 3 dni temu......to powineien byc 8 dzien cyklu wiec pewnie nie plodne ale kto to moze wiedziec.....doradzcie cos....

Gość MISIABEREK
zrobiłąm tak jak polecaliście, pół szklanki octu i pół szklani wódki, ale strasznie paliiiiiiiiiiiiiiii

Gość TDW
P******a jesteś

Gość Cleo1976
Płukanie pochwy czymkolwiek NIE JEST skuteczną metodą antykoncepcji!!!! A może być również niebezpieczne! Co za idiotyzm! Jaka wódka, jaki ocet?! Takie posty powinny być usuwane.Jedynym ratunkiem w razie jakiejś wpadki w seksie (zapomniana pigułka, awaria prezerwatwy, spontaniczny seks w dni płodne) jest pigułka "po." Escapelle (do 3 dni po) lub EllaOne (do 5 dni).

Gość Wiki3
a może żeby się tak nie stresować i nie panikować to warto pomyśleć o zabezpieczeniu; może tabletki bo w gumki to ja już nie wierzę, raz miałam stresa i nigdy więcej; sama biorę belarę, praktycznie bez skutków ubocznych u mnie, ma niską dawkę hormonów; zabezpieczenie od pierwszego dnia stosowania i luzik;

Gość gość
A może jakaś skuteczna metoda antykoncepcji? Nam też się kiedyś przytrafiło coś takiego z gumką jak Tobie, od tamtej pory używam plastrów i jestem o wiele spokojniejsza.