Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemzkrwia

krew-odbyt

Polecane posty

Gość mogą być
hemoroidy, ale też i choroby jelita grubego. Bardzo uwaznie poobserwujcie i dobrze by było się zbadac u dobrego lekarza - chirurga proktologa. Ale u dobrego !!!

Gość Mala19w-w
Ja juz na to nie zwracałam uwagi bo krew ale małe ilosci pojawiały sie przy zaparciach ale dzisiaj to az sie przestraszyłam niedość że tyle krwi było na papierze to jeszcze woda w wc była cała czerwona jak myslicie to hemoroidy? i czy to jest groźne ? jbc mam 19 lat

Gość może wypróbuj
posmarować przez jakiś czas kremem. bo czasami jest tak że skóra jest sucha i przy wysiłku/nawet delikatnym/pęka.Stąd krew.

Gość Dagmara xx
Ja też mam ten problem mam 13 lat i. Sie strasznie boje ..! : ( Co to moze byc .? Ja jak. Zrobie kał to jak sie podcieram to mam troche krwi...ale dzisiaj nawet nie robiac kału mialam. tez troszeczke krwi... Ale to nie byl OKRES bo to nie to miejscee .! POMOCY .! : ( NIE WIEM CO ROBIC ! BYŁAM U LEKARZA ALE MNIE TYLKO SKIEROWALA NA BADANIA KRWI I MOCZU ALE WSZYSTKO WYSZLO OKK.. ALE MAM ZAMIAR ISC JESZCZE RAZ Z MAMA DO LEKARZA WOLE PRZEJSC NAJGORSZE BADANIA NIZ MIEC POZNIEJ COS ZE ZDROWIEM...I RADZE WSZYSTKIM INNYM LUDZIA TEZ TAK ZROBIC BO NIKT Z NAS TAK NAPRAWDE NIE JEST LEKARZEM I NIE WIE CO TO JEST CHOCIAZ MAMY PODEJZENIA BO KTOS W KOLO NAS NAM MOWI CO TO MOZE BYC . ! TO MNIE STRASZNIE KREPUJE .! :.(

Gość Aniolek<3
a czy to moze byc przyczyna ze sie kochalam z chlopakiem w od tylu? .. no wiecie.. bo u mnie to wystapilo wlasnie po tym..