Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzumka

ehh..

Polecane posty

Moze To Głupie,Ale Nie Potrafie Do Konca Zaufac Swojemu Chlopakowi.. Kiedyś Był Lovelasem Zmienial Dziewczyny.. i Jedna z Nich Znam..Mial Ja Przedemna.. Nie Wiem Czy Te Moje Glupie Mysli Czasami Ze On np. Z Nia flirtuje dalej.. lub ze gdy nie am go na gg to niewaidomo co robi.. itp. sytuacje to są przez to ze znalam go wczesniej ..widzialam jaki byl.. i mialam zawsze jakeis z danie o nim..no ze byl lovelasem.. na dodoatek ta jego byla dziewczyna to taka wysoka.. blondynka i woogle..modelka.. a ja ;/ roznie sie od niej tysiac razy..mimo z emi mowi ze mnie Kocha..to ja i tak zawsze cos sobie wbije do glowy... nie potrafie czasem myslec o nim pozytywnie.. stzrelam fochy i jestem starsznie zazdrosna ;(((( co o tym sadzicie ?...

Jak będziesz o niego taka zazdrosna i będziesz wkoło strzelac mu foszki to przekreslisz ten związek.Większosc facetów czegoś takiego nie wytrzymuje nawet jezeli Cię naprawde kocha.... A więc zapomnij o przeszłości bo inaczej Wam się nie ułoży.

no tak..masz racje..staram sie ;) tylko zcasami nie wychodzi..a. boje sie ze mnie zostawi..bo kiedys powiedzial ze ejsli tak sie bedziemy klocic..to on po prostu nie wytrzyma ;(((

No widzisz dlatego zapomnij o przeszłości i ciesz się tym co masz.Jezeli by Cie nie kochał to nie był by z Tobą,tylko pewnie obracał by kolejną. A długo juz razem jestescie?

Juz ponad pół roku.. ;)) moze po prostu nie potrafie uwierzyc ze ktos moze sie tak zmienic ?.. tyle ze moja mama twierdzi,ze on ejst wyrywny chlopak i woogle.. taki ze tu cos powie tam cos powie ,usmiechnie sie.. i z emusze go troszke wychowac..tylko jak ?.. to jes tmoj pierwszy dluzszy zwiazek ;)

Pół roku to już sporo,a więc nie sądzę aby zarywał do innych lasek będąc z Tobą.No chyba że sama osobiscie widziałas jak flirtuje z jakimis innymi?A on nadal utrzymuje kontakt z tą swoją byłą? Może się w koncu ustatkował:)?A jesli mozna spytac ile ona ma lat?Może własnie nadszedł czas że wypowazniał i zmienił swoje poglądy...

A ja znam parę osob takich ktore się zmieniły o 180stopni.A więc wierzę ze mógł się zmienic.

hmm.. no wlasnie.. nie wiem czy da sie tak zmienic..czy nie flirtuje z dziewczynami i woogole.. tyle ze zmienil sie pod wzgledem takim np,ze on keidys ztrelal fochy..i potrafil sie nie oddzywac pol godziny.. a teraz tego juz nie ma.. winna zawsze jestem tych klotni ja.. pozatym to kiedys chodzil co tydzien na dyskoteki... jak oczywiscie impreza to i picie..a teraz co sobote jest ze mna..i dlugo nie pije..nawet sama jego mama stwierdzila i mowila mu ze dobrze na niego dzialam ;)

Ma 19 lat.. nie utrzymywal z nia kontaktu..mowil ze jej dlugo nie widzial.. ale jakis miesiac temu ona sie do niego odezwala o czym mi powiedzial..i zaprosila jego i mnie na tance.. oraz powiedziala mu zebym ja sie nia nie przejmowala i nawet moge do niejs wpasc na kawe ;/:| .. tzn ze jej powiedzial jak jestem zazdrosna :P...

to ejst glupie.. ta kafeteria robi zamieszanie w glowie.. jedni mowia to..inni tamto.. a mimo wszystko zalozylam ten temat..

Wydaje mi sie (po tym co piszesz) że jemu naprawde zalezy na Tobie.Postaraj mu się zaufac i nie kontrolować go tak,bo to wszystko tylko może zepsuć.A ta dziewczyna wydaje mi się że jest niegroźna,ale uważaj na nią bo skoro się pierwsza odezwała po dłuższym czasie tzn ze o nim mysli nadal...ale oczywiscie nie musi to oznaczac że Ci go odrazu bedzie chciała odbic:)

no troszke to dziwne.. ze sie odezwala.. :|.. widze ze mu zalezy.. moze powinnam sie zmienic i nie myslec tak negatywnie.. Dziekuje Milcia za wsparcie ;*

Oczywiście że nie powinnas myslec tak negatywnie....z tego co piszesz widac ze chłopak się stara:)