Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkujący kochaś

Która z was poznaŁA faceta przez internet

Polecane posty

Gość .soraja
czemu w ten sposób sformułowałeś pytanie? skoro juz ją znasz, to problem polega chyba raczej na tym, czy on aCie zaakceptuje anie czy ją poznac skoro juz ją znasz.

Gość początkujący kochaś
i kochacie się stokrotka

Gość poznałam byłam przestrzegam
Moja rada: UCZCIWOŚĆ od początku. Nie zgrywaj nikogo kim nie jesteś.

Gość początkujący kochaś
znam ją tylko z internetu jeszcze się nie spotkaliśmy

Gość początkujący kochaś
tak trudno poznać bratnią duszę a co dopiero kobietę z która można spędzić całe życie

Gość początkujący kochaś
karolka a Ty jesteś panna czy mężatka

Gość początkujący kochaś
Jeśli któraś z was chce do mnie napisać proszę na adres: marek513@op.pl Pozdrawiam wszystich dziękuję za dyskusję może jutro się przyłączę jak bredzie zainteresowanie tematem

Gość fanka84
ja poznalam mojego narzeczonego przez internet, jestesmy ze soba 2 lata i 9 miesiecy, we wrzesniu sie zareczylismy. niech zyje internetowa milosc :)

Ja poznalam mojego faceta na czacie tzn on mnie znalazł.Nie bylo od razu kolorowo bo musielismy sie do siebie przekonac,poznac, pokochalismy swoje zalety i wady jestesmy ze soba ponad rok.Kilka razy byłam na takich randkach czasami iskrzyło czasami nie ale warto bylo czekac i isc na to spotkanie :)

Gość początkujący kochaś
a czy zdarzały się wam przykre sytuacje rostanie rozwód czy jeszcze gorzej

ja swojego M. tez poznałam przez net, chyba przez sympatię na onecie, ale nie pamiętam, to było ponad 3 lata temu, od dwóch z hakiem mieszkamy razem i jest nam ze soba bardzo dobrze oboje jesteśmy po rozwodach i nie planujemy ślubu, chyba, że o czymś nie wiem ;)

Gość Pipilotta
Internet to błogosławieństwo dla jednych ale to również niestety zmora naszych czasów. Wiele małżeństw rozpadło się przez znajomości zawarte na czacie i na gg. Moje do nich należy a raczej należało. Ja sama próbowałam poznać kogoś na czacie, spotkaliśmy się, ale nic z tego nie wyszło. Internet jest jak dynamit, jeśli ktoś z niego korzysta nieumiejętnie to może sprawić dużo bólu.

Internet to sposób na poznanie człowieka, jak każdy inny, tyle, że najbardziej dostępny i wymagający najmniej wysiłku :) Po jednym nieudanym spotkaniu z kimś z czatu zrezygnowałaś z tej formy poznawania ludzi? A czemu?

Gość Pipilotta
Mam wrażenie że to gra pozorów, nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie.

A jak kogoś poznajesz w knajpie, to wiesz, co to za jeden? Wygląd nic Ci nie mówi o tym, jaki na prawdę jest ten facet, który tak miło zagaduje i tak ładnie sie usmiecha A po tym, jak ktoś prowadzi rozmowę na necie, czy potrafi sie wypowiedzieć, czy piszeo sobie i co pisze, to sporo o człowieku nam mówi.

Gość fdhdffbv
ja poznalam mojego kochanego misiaczka przez neta- jest najcudowniejszym czlowiekiem na swiecie, nie chce nikogo innego i wiem, ze bede z nim do konca... a tak wogole to on jezdzi na wozku i chyba dlatego wolal poznac kogos przez neta - zeby zaintresowac swoja niesamowita osobowoscia, a potem powiedziec, jak sie sprawy maja. na szczescie madrze zrobil i powiedzial mi dosc szybko, wiec nasze spotkanie nie bylo dla mnie szokiem. kochamy sie jak wariaci i jestesmy bardzo szczeslwi. moj brat tez poznal swoja kobiete przez neta. i tez im dobrze jest :) wiec chyba warto probowac :)

Gość Forgotten_Girl
fdhdffbv > no to podziwiam, niewiele kobiet zdecydowałoby się na związek z takim facetem. Mam nadzieję, że się wam ułoży, czego Ci życzę. Tak a'propos, to mam kolegę, który się koszmarnie jąka, to też jest w pewnym stopniu kalectwo, bardzo cierpi z tego powodu, próbuje się umawiać z dziewczynami przez net, ale każda go odrzuca, mimo że jest nawet przystojny. Szkoda chłopaka. A ja również poznałam swojego narzeczonego na gg. Jest z tego samego miasteczka co ja, tak więc blisko nam było do siebie :) Razem jesteśmy od 1,5 roku, w wakacje ślub.

Gość początkujący kochaś
a nie wydaje się wam, że początkowo bardziej idealizujemy daną osobę a realu już nie ma tak różowo albo jeszcze gorzej. Pisać można dużo i pięknie ale w życiu realnym tak nie jest, nie kontrolujemy się i możemy być odpichający dla drugiej osoby.

Gość fdhdffbv
hihihi, my tez jestesmy z tego samego miasta, mam do niego 2 min drogi :) zreszta zaraz ide ;) ale nie ma mnie co podziwiac... mi z nim tak dobrze jest, ze to jego podziwiac trzeba, ze takim cudownym facetem jest :) nie zamienilabym go na zadnego innego, nawet zdrowego :) a poza tym ja go KOCHAM, wiec reszta jest nieistotna...

Gość fdhdffbv
moze tak byc, dlatego wydaje mi sie ze wazne jest szybkie spotkanie - zanim sobie juz wyobrazimy wszystko, zanim ustalimy podswiadomie jaki kto jest, bo wtedy fajtycznie - szok murowany :)

Gość jas i malgosia
ja poznalam meza przez internet moja przyjaciolka poznala meza przez internet moja kumpela caly czas sie spotyka z facetami poznanymi przez internet

początkujący - na to jest jedna rada - nie trzeba udawać kogoś, kim się nie jest, nie trzeba kłamać - wtedy nei będzie rozczarowania przy spotkaniu przecież to jest takie proste.... jak ktoś udaje królewicza, cudnego, bogatego, po 2 fakultetach, to nie dziwne, że jak dziewczyna zobaczy przeciętniaka, który nie potrafi dwóch zdań poprawnie sklecić i nie ma czym zapłacić za kawę czy obiad, to sie rozczarowuje

Znajomość przez internet nie jest łatwa. Spotkałam się z dwoma mężczyznami. Z jednym blisko rok rozmawiałam przez gg , później widzieliśmy się trzy razy. Mieliśmy inne cele więc kontakt zerwaliśmy ze sobą. Nie żałuję tej znajomości chociaż trochę pojechała mi po psychice. Z obecnym mężczyzną poznałam się na jednym z portali. Umówiłam się bardzo szybko na spotkanie , żeby nie powtórzyć poprzedniego błędu. Jesteśmy ze sobą 8 miesięcy , jak będzie dalej - nie wiem. Oboje mamy za sobą ciężkie doświadczenia dlatego nie jest nam łatwo. Jednak mamy nadzieję że będzie ok.

Gość początkujący kochaś
powiedzcie czy główny temat rozmów internetowych to o seksie czy też miłości wzajemnej lub też ogólnie o życiu. Dużo dziewczyn kobiet zniechęca się i nie chce pisać

no wiesz, nie dla wszystkich głównym tematem między dwojgiem ludzi jest dupa...

Gość jas i malgosia
poczatkujacy kochas: ja na poczatku rozmow ze swoim mezem nigdy nie poruszlam tematu seksu, jedynie milosci i zycie opowiadalam mu ze nie jestem za bardzo przygotwana na staly zwiazek, ale ona zawsze mowil ze poczeka. I czekal, a ja sie zakochalam po uszy. Zaimponowal mi swoja delikatnoscia i nie zamienilabym go na zadengo mezczyzne na swiecie jestesmy po slubie juz 1.5 roku

O seksie porozmawiac owszem mozna . Ale jeśli jest tylko głównym tematem to nie ma sensu. Niestety z moich obserwacji panom w 99 % tylko o to chodzi.