Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

issima

chce miec taki kolor wlosow!!!

Polecane posty

Gość czemu jestes wulgarna
:O

Gość brunhildzia
zmien fryzjerke

Gość .magda.
masz naturalnie jasne wlosy? jesli tak,to rzeczywiscie takiego efektu nie uzyskasz... wg mnie, nie jestem fryzjerka.

nie mam naturalnych jasnych!!! zrobilam sobie jasne pasemka i chce nalozyc na nie jakis szampon koloryzujacy

Gość .magda.
jesli nie masz naturalnie jasnych, to radze jak poprzedniczka- zmien fryzjerke. nie radze eksperymentowac samemu w domu. i nie wiem po co od razu te nerwy.

nerwy:) ja jestem spokojna tylko denerwuje mnie tak malo profesjonalne podejscie nie da sie i tyle A tej panience mozna bylo zrobic tak???

PROPONUJE DOBRAC ODCIEN Z BLONDOW PALETTE NATURAL AND EASY, DAJą EFEKT 3D I SPRAWIAJA WRAZENIE NATURALNEGO KOLORU. BARDZO LADNIE WYCHODZA, ALE TO TYLKO MOJE ZDANIE

DOKA KOCIOOKA a to jest szampon??? ja slyszalam ze l\'oreal casting sa dobre? ale jestem ciekawa czy maja taki odcien

TO JEST AKURAT FARBA, MIMO ZE SIE NIE ZMYWA TO ODROSTOW TAK NIE WIDAC. SAMA PRZEFARBOWALAM SIE NA JEDEN Z KOLOROW TEJ FARBY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, WLOSY MAJą łADNE NATURALNE REFLEKSY A JEDNAK KOLOR JEST TAKI JAKI CHCIALAM. STOSOWALAM ROZNE FARBY I SZAMPONY ALE TO MI NAJBARDZIEJ ODPOWIADA :-d POLECAM TU Są PRZYKLADOWE KOLORY, W SKLEPACH NIE INTERNETOWYCH JEST CHYBA WIEKSZY WYBóR: http://www.goldmax.pl/index.php?cPath=127_182&osCsid=20985c0a35f7cc68d81d8f7388a484ed