Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce pomóc

Jak pomóc chłopakowi - prosze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość chce pomóc

Chciałabym pomóc mojemu chłopakowi; ma problemy rodzinne tzn chora babcia, jego ojciec od tygodnia pije, jego mama już jest wykończona a on już ma wszystkiego dość, pracuje po 10 godzin a w domu przecież też jest robota - tymbardziej przed świetami,jeszcze zginął mu portfel z pieniędzmi i dokumentami; no i ogólnie po prostu jest taki przybity a ja właściwie cały czas go wspieram i okazuje czułość, ale nie widujemy sie czesto przez tą pracę a on jest taki smutny; tak bgardzo chciałabym mu pomóc ale już naprawde nie wiem co zrobić żeby go cho.ć troche odciążyć, odstresować; a w tej sytuacji wigilia i świeta a co za tym idzie odpoczynek wydają sie nastąpić za rok a nie za dwa dni; może ma ktoś jakiś pomysł prosze

Gość chce pomóc
prosze zajrzyjcie na ten topic

Gość a czemu nie masz
ile macie lat?

bądź przy nim,mów ,że go kochasz nawet jezeli wydaje ci się że on w tym momencie tego nie potrzebuje,tylko nie mów że wszystko będzie dobrze bo to jeszcze gorzej dobija...powodzenia:)

Gość chce pomóc
oboje 20; jesteśmy razem 5 lat i zawsze pokonujemy trudności razem ale teraz wszystko sie nawarstwiło; proponowałam pomoc oczywiście; nie jest tak że biernie na to wszystko patrzę, ale jeśli chodzi o same problemy to dużo - jeśli wogóle - nic nie mogę zrobić; chciałabym jeszcze bardziej okazać mu że jestem przy nim że może na mnie liczyć, nie cierpie bierności, co mogę zrobić

Gość chce pomóc
tak właśnie robię i wiem że tego potrzebuje ale ciągle to dla mnie za mało

Gość Mariama
moze mu pozycz pieniadze, jesli masz, odda jak juz sie odbije od dna

Gość zaprosic
na wigilie? rodzinna atosfera

Gość chce pomóc
tak z pieniedzmi to dobry pomysł, tylko on raczej nie bedzie z tego zadowolony; a wigilie spedzi z rodziną i modle sie żeby jego ojciec do tej pory sie opamietał; to jest okropne uczucie jak patrze na to wszystko a nie mogę właściwie za wiele zrobić; malował pokój wiec postanowiłam że pomogę mu w posprzątaniu żeby zdążył do pracy no i wogóle zrobiłabym to z miłą chęcią ale właśnie ze względu na ojca powiedział żeym lepiej do niego nie przychodziła...

Gość chce pomóc
:-(

Gość zostaw palanta

Gość chce pomóc
do zostaw palanta ----->jestes idiotą

Gość nkjhujkhk
rozmawiaj tak czesto jak sie da

Gość mysi mysi..
Poprostu bądź.. Zawsze gdy bedzie potrzeboiwal rozmowy i pocieszenia poprostu bądź. Problemy mina a on wtedy bardzo doceni Twoje postępowanie. Pozdrawiam