Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO LIMITS

Co byście zrobiły dziewczyny, gdybyście mogły przez jeden dzeń być facetem?

Polecane posty

Gość ja bym chciała żeby
mi ktoś zrobił laskę z połykiem, a potem chciałabym zaliczyc spust na twarz i ostre rżnięcie bez gry wstępnej od tyłu. Z klapsami w tyłek i ciągnięciem z włosy. A potem jeszcze mogłabym zerżnąć jakąś kurewkę w dupsko, ale z gumą, a potem, wepchnąć jej kutasa do gardła aż zobaczyłabym łzy w jej oczach.

Gość galapagos
:D ten wpis wyzej to widac ze pisal facet a ja bym wylizala cipke jakiejs panience:D

Gość a ja taka
Leżałabym cały dzień przed tv i kazała się obsługiwać;)

Na zmianę bzykałabym i sikała na stojąco :classic_cool: (nie łączyć z pissingiem ...)

Gość ja bym chciała żeby
wcale nie facet:p Serio bym chciała zerżnąć jakąś szmatę tak, zeby to zapamiętała do końca życia. Może wtedy babska przestałyby sie kurwić:O

Gość galapagos
albo zerżnełabym przystojnego geja :P

Gość o albo żeby mi jakiś facet obc
iągnął, a ja bym go zegrzmociła w dupę a potem by mi zrobił kakaowego loda:classic_cool:

Gość o albo żeby mi jakiś facet obc
albo bym chciała miec trzech niewolników, którzy związani klęczeliby ze mną, a ja bym ich biła po twarzy swoją knagą a potem zwaliłabym konia do szklanki i każdy z nich musiałby otworzyc twarz i wypic swoją porcję:p:classic_cool:

A ja przez cały dzień nic bym nie sprzątnęła, nic nie ugotowała, rzuciłabym buty na środku przedpokoju, a skarpety pod fotel, a potem uwaliłabym sie na kanapie i poczekała, aż mi postawią pod nos kawę i talerz z jedzeniem. Wyrka też bym nie pościeliła, a jak nachlapałabym w łazience, to wcale bym tego nie wytarła, tylko jeszcze bym nadeptała.

Aha - i gazetę, to ktos by mi podał, bo nawet bym sie nie pofatygowała, zeby podać ją sobie sama! :)

Gość to jeszcze nic
ja bym poszła i spuściła pożądny męski wpierdol mojemu ex :P

Gość madzie humanistki
a ja przez cały dzień zastanawialbym sie nad sobą żeby później lepiej zrozumieć mężczyzn

Gość a ja bym
poszla/edłbym do takich kilku i porozmawiala z nimi o mnie /babce/ znalabym prawde w koncu a nie tylko ladne slowka