Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wypróbować

Tak się zastanawiam jakich pudrów trzeba używać żeby mieć tak pomalowaną twarz

Polecane posty

Gość chcę wypróbować

jak np modelki albo aktorki na gali...

Większość z tych aktorek ma sztab osobistych stylistów, makijażystów, więc makijaż ich twarzy zawsze będzie perfekcyjny. Wystarczy mieć w miarę dobrą cerę, jakiś kolektor i podkład i skóra już będzie wyglądać pięknie. Niestety dużo zależy od cery, czasem widzę te zdjęcia z gali w przybliżeniu i kilka aktorek ma tonę tapety, a pod spodem cerę z problemami. Poza tym aktorki, piosenkarki mogą w siebie inwestować, stać je na dobrych dermatologów, kosmetyczki, więc ich cery zawsze będą lepsze od cer zwykłych, przeciętnych obywateli.

Gość chcę wypróbować
masz na mysli jakies konkretne kosmetyki???

Gość miśkaaa
Masakra!!! A wszyscy mowią jakie te modelki i aktorki są ładne oh ah :| no coment

Gość alertString.fromCharC

Gość chcę wypróbować
no ja to wszystko wiem ale jakis kosmetykow uzywaja i ja bym chciala wiedziec jakich

Gość Najdroższych oczywiście
JAkiej odpowiedzi oczekujesz? Rimall, Chanell? To oczywiste, przecież nie Nivea Soft krem :)

Gość chcę wypróbować
no i dobrze ze najdrozszych nie wszystkich stac tylko na nivea sa tacy ktorych stac na chanel i ja chce wiedziec czy to jest chanel czy dior czy jeszcze cos innego

Gość ja mam diora rzeczy
i niczym sie nie roznia np od l o real itp one po prostu maja tego tony, bazy pod podklady podklady korektory pudry, takie tam .

Gość chcę wypróbować
czyli najpierw baza potem korektor podklad i puder a jakies konkretne czy jakiekolwiek sa przeciez lepsze i gorsze

Gość miśkaaa
Wiecie co, ja mam mały problem z pryszczami, teraz to juz tylko pare blizn i musze używać pudru choć tego nienawidze już. Chcialabym wyjść z domu bez tej tapety. Przed każdym wyjściem musze to zakrywać. A co Ty chcesz zakryć? Jeśli nie masz dużych problemów z cerą to moze poprostu oszczędź sobie tych wszystkich kosmetyków. Tak jest chyba lepiej. Naturalny wygląd jest lepszy niz z toną pudrów. Ja postanowiłam sobie że jak tylko bede miala ładną cere to bd używać tylko kredki, tuszu i jakiegoś delikatnego błyszczyka. Tak moim zdaniem jest lepiej.

Gość nie jadlam
No nie wszystko i nie wszyscy są poddani obróbce komputerowej. Widziałam kilka modelek na żywo i wszystkie miały idealne cery, ładny układ twarzy.